Mens Tommy Robinson er i retten for å ha filmet pakistanske voldtektsforbrytere i en stor sex-groomingsak med mange unge britiske ofre, så jakter unge «asian» (britisk beskrivelse for folk fra Pakistan, Bangladesh osv.) på sine ofre i flokk.

Den manglende respekten for kvinner begynner tidlig i andre kulturer. Vi ser det fra gruppevoldtektene i Sverige og spesielt fra de mange sex-groomingsakene i Storbritannia hvor etablerte nettverk misbruker unge britiske jenter. Og de starter tidlig å vise sin forakt.

En gruppe på seks «asian» gutter i alderen 13-15 år gikk en tidlig søndagskveld i juni løs på en jente som gikk alene gjennom parken Nutsford Vale Park. Det var ikke engang blitt mørkt ute.

De kom med ekle seksuelle utsagn før to av dem gikk til et seksuelt angrep på den enslige jenta.

About six youths surrounded the teenage victim in Nutsford Vale Park and made inappropriate comments.

Two of the group then carried out a sex attack on the girl.

The boys in the group were described as Asian and aged between 13 and 15.

Den vettskremte jenta greide etterpå å løpe vekk fra dem.

Police Constable Georgina Denby, from GMP ’s City of Manchester Division, said: “Understandably the teenage girl was terrified by the group of males and extremely upset by what happened.  Fortunately she managed to get away from them and run from the park.

Det er slike, nesten «hverdagslige» angrep, som skaper sinne og frykt blant britene som rømmer fra byenes påtrengende islamske monokultur. For det er islam som danner grunnlaget for dette kvinnesynet og som på sin måte tilrettelegger for denne oppførselen.

Fra franske rettssaler husker vi muslimske mødre som støttet sine sønner i misgjerningene og unge gjerningsmenn som mente at «alle franske jenter var horer».

Disse guttene er, med sin islamske oppdragelse, morgendagens sex-groomere.

Manchester Evening News

Kjøp Oriana Fallacis bok her