Politiet i Birmingham jakter på to forskjellige voldtektsmenn som voldtok den samme femtenårige jenta ved to forskjellige overgrep på tirsdag kveld. Jenta befant seg sammen med en venninne på Witton togstasjon i Birmingham da hun ble ledet bort av en mann og voldtatt på et avsidesliggende område av stasjonen.

Like etter angrepet greide den desperate jenta å stanse en bil for å be om hjelp. Hun gikk inn i bilen og ble voldtatt på nytt av mannen hun trodde ville hjelpe henne.

Britene er flinkere enn skandinavene når det gjelder signalement av voldtektsforbrytere. I Storbritannia betyr «Asian» folk fra Pakistan, Bangladesh og India :

 

The first man is Asian, with light skin, brown eyes, skinny build and approximately 6ft tall. He was wearing grey track suit top and bottoms, black trainers and is in his early twenties

The second man is also Asian and in his 20s. He is around 5ft 6ins to 5fit 7ins tall, with a large build, tight beard and was wearing a blue jumper and black jeans.

Tony Fitzpatrick fra British Transport Police, uttalte:

“Dette var en forferdelig opplevelse for denne unge jenta og vi har spesialtrent personale til å støtte henne».

“Det er nå viktig at vi etterforsker nøyaktig hva som skjedde i tillegg til å få identifisert overgriperne. Mine detektiver er i full gang med å gå igjennom matreiell fra alle tilgjengelige overvåkningskameraer. Mens dette pågår er vi veldig interesserte i å snakke med potensielle vitner».

Witton togstasjon ligger like ved Aston Villas hjemmebane, Villa Park. Boligområdet rundt er typisk «council estate» (sosialboliger).

Englands byer har mange slike council estates. Her bor det overveiende innvandrere, men også hvite briter som ikke har midler til å flytte ut. Det er fra disse områdene at man også finner ofre og overgripere i sex-groomingsakene.

Witton togstasjon.

Det er kun totalt fravær av empati som gjør at en mann kan voldta en jente som søker hjelp og beskyttelse etter en voldtekt. Det er helt umenneskelig. Men vi ser det igjen og igjen med sex-groomingsakene. Disse jentene har ingen verdi. De er rett og slett bare et stykke kjøtt som man kan forsyne seg med som man lyster.

 

Birmingham Mail    Daily Express   Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂