Cemal Knudsen Yucel

Det tok under tre timer å utestenge lederen for Ex-Muslims Norway, Cemal Knudsen Yucel, fra Facebook for 30 dager etter et innlegg han skrev som nettopp handlet om – ytringsfriheten!

Stopp Islamiseringen av Norges (SIAN) demonstrasjon i Drammen nylig, får stadig nye etterspill som avdekker hvor svakt ytringsfriheten faktisk står. For dette handler ikke om SIAN, som man gjerne kan mene mangt om, men om retten til å ytre seg innen lovlige rammer uten at smaksdommere og subjektivt føleri skal bestemme hvor lista skal ligge.

Først ble det avdekket at Politiet ikke er objektive i sin håndtering av en lovlig, godkjent demonstrasjon.

Politiet nekter for at man avbrøt en demonstrasjon på grunn av at en Koran ble kastet, men en video avslører politiet: «Når dere klarer å kaste Koranen, da er det over!»

Når denne hendelsen nå blir kommentert på nøkternt vis av Cemal Knudsen Yucel på Facebook, svarer den globale Storebror med å utestenge ham i 30 dager. Cemal skrev:

Under appellen til Stopp Islamisering Av Norge har vi vært vitne til at det å kaste en 1400 år gammel arabisk bok fra ørkenen på bakken, er farlig og forbudt i dagens Norge.

Denne teksten er i følge Facebook «i strid med standardene våre om hatefulle ytringer», og det skal ikke mye fantasi til for å forestille seg hvilken berikende del av Norges befolkning som masserapporterer dette knusktørre utsagnet.

Facebooks elleville frykt for ytringsfriheten avdekkes også i fullt monn. Ingen tvil om at vi er midt i en kulturkamp.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.