I London trodde man kanskje det var det dårlig været som førte til lavt oppmøte blant Trump-haterne. Kun 4% av det forventede antallet møtte opp med farget hår og palestina-skjerf for å skrike at Trump er en nazi og at de heller vil ha innvandrere enn ham.

Onsdag markerte dronning Elizabeth og den amerikanske presidenten 75-års jubileet for D-Dagen i Portsmouth. Her var været bedre og nok en glitrende anledning for globalistene å markere sin godhet mot hva de mener er djevelen selv. Men det var tynt i rekkene. Kan hende britene ikke synes at Trump er så verst allikevel? Kanskje det er som med Brexit? At globalistene rett og slett får så mye plass i mediene at det ikke gjenspeiler virkeligheten?

Britene har stor respekt for sin egen krigshistorie. Ved hver eneste Remembrance Day stiller de opp og minnes sine falne soldater. I alle små og store byer. Ved markeringen av D-Dagen så deltar stolte og nasjonalistiske briter for å minnes de som reddet landet fra nazistene. Å forsøke å protestere mot amerikanernes president på en slik dag er både plumt og dumt. Og dømt til å mislykkes.

Her var det ikke mange, nei? Kun arrangørenes familier og venner og pressefolk?

De håpet nok på flere her også. 

Krisebilde for en globalist! En mørkhudet mann med Trump T-skjorte og Israel-flagg i London igår. Det må ha gjort vondt for «de gode».

De ser litt misfornøyde ut : )

Ooooh, pinlig å måtte delta i markering av D-Dagen når man har plass bak presidenten som ikke ønsker å snakke med en. Særlig når man blir tildelt plass like bak.

Jeremy Corbyn og Liberaldemokratens Vince Cable gjorde hva de kunne for å hause opp den negative stemningen mot Trump før han kom til landet.

Til tross for medienes forsøk på å brunbeise og svartmale Trump under statsbesøket, så har det ikke fungert helt som de håpet. Britene vil ha Nigel Farage, Boris Johnson, Brexit og Trump.

Rule Britannia.

Daily Mail

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.