Noen ganger føles avstanden mellom Norge og Danmark stor. Vlad Tepesblog har fanget ett av disse øyeblikkene med et opptak av en TV-sendt valgkampdebatt på Danmarks Radio (DR), der Rasmus Paludan representerte sitt parti Stram Kurs.

Danmark går ikke under som nasjon hvis alle som tilhører «fredens religion», reiser hjem igjen etter neste fredagsbønn, sier Paludan innledningsvis, og siden går det slag i slag med kommentarer som nesten er utenkelige i det vanlige politiske ordskiftet i Norge.

Flyktningene skal hjem, og muslimene bør bo i sine egne land, sier Stram Kurs-lederen. Danskene har bare ett land, muslimene har 51. De andre politikernes reaksjon er vantro og perpleks.

Det er folketingsvalg i Danmark den 5. juni, og det kan slett ikke utelukkes at Stram Kurs blir representert.

Når dette skjer i samme land hvor politiet arresterer Jeppe Juhl og Steen Raaschou, innser man at den politiske polariseringen i Vest-Europa gir seg spektakulære uttrykk hos våre danske naboer.

Det hører med til fortellingen at videoen ble fjernet fra YouTube. Den aktuelle bloggen har da også offentliggjort dette opptaket på BitChute.

I den politiske kampen som pågår mellom globalister og suverenister, deltar teknologiselskapene, som i praksis eier det som nå er blitt en viktig del av den demokratiske infrastrukturen, på globalismens side.

 

Kjøp billetter til Katie Hopkins her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂