Byrådsleder Raymond Johansen på 1. mai-markeringen på Youngstorget. Foto: Fredrik Hagen/NTB Scanpix

Arbeidernes dag har blitt en parodi. Et teater fra fortiden, med nye skuespillere som hverken kjenner rollen eller publikum: Globalister, elitister, hvitsnipper, hysterikere, moralister, grønne kommunister, røde kommunister, og nå også barn med fletter, har kuppet hele kampen for rettferdighet og utjevning, og i stedet for bedre kår, bedre maktfordeling, og større likhet, får Norges arbeiderklasse mindre og mindre av alt, mens de på talerstolene blir sittende med mer og mer makt og penger.

Det er ikke grunnfjellet tjent med, for løsningene deres virker ikke.

Arbeiderklassen er ikke tjent med klimahysteri som skaper høyere strømpriser, bensinpriser, veipriser, parkeringspriser og andre angrep på den trofaste bilen din. Ikke tjent med masseinnvandring som undergraver pensjoner og velferdssystemer i stadig raskere tempo.

Islamiseringen som undergraver den sekulære stabiliteten og samholdet i samfunnet, river Sverige fra hverandre, men Arbeiderpartiet vil ha samme politikk her, og de fleste partiene er helt enige. Det er å eksperimentere med fremtiden, for resultatene fra Sverige og Frankrike viser hvor det ender. Bare du kan stoppe det.

Du må slutte å tro på løftene om at de skal «ta de rike» og styrke velferdssamfunnet, for det er ikke det de gjør. De tar fra deg for å styrke NAV-samfunnet, og alle i hele verden skal få. Det vil ramme økonomien din, arbeidsplassen din, pensjonen din og barna dine – og alt du får for bryderiet, er to kroner mer i tarifflønn. Kanskje det er på tide å bryte tankemønstre og tenke nytt?

Arbeiderklassen er ikke tjent med importen av arbeidskraft fra EU, som skaper sosial dumping, mens press mot lønninger og rettigheter bare eskalerer. Du er ikke tjent med stadige EU-tilpasninger i landet som ikke er medlem av EU.  Du er ikke tjent med bompenger, klimaavgifter og høyere skatter, for de vil bare sløses bort på bistand, lykkejegere, symbolpolitikk og enda mer byråkrati. Du får aldri noe godt ut av de pengene.

Du er ikke tjent med politikere som har fokus på absolutt alt annet enn deg og landet ditt. Politikere som jobber for EU, FN, jordkloden og absolutt alle andre land og folk enn lille Pottit-Norge, og som bruker all sin tid på å fortelle deg hvor moralske, gode og riktige de er. Det er bare pynt. Det de gjør, er er å utnytte din stemme for å skape et godhetsbilde av seg selv, med penger de burde brukt på deg og Norge. What’s in it for you?

Alle andre verdens land og organisasjoner har sine egne politikere og ansatte som ivaretar deres interesser. Det er på stell. De trenger ikke norske politikere til å gjøre jobben. Kinas politikere bryr seg ikke om deg, men gjett hva? Dine politikere bryr seg om Kina, som om det ikke finnes motstridende interesser. Hva har du å tjene på dét?

De snakker seg varme om avtaler og forpliktelser og globalt fokus. Men det er ikke verden som velger dem, det er du. Så kanskje du burde slutte med det, og tenke litt nytt. Det innebærer ikke å gå enda lenger mot venstre, og håpe at løsningene som ødelegger Venezuela skal redde Norge. Det blir for dumt. Nei, nå er det nok av både røde og grønne bølger. Det er ikke i din interesse.

Det er på tide arbeiderklassen forlanger en blå bølge med nytt og mer nasjonalt politisk fokus. Hvis ikke dine politikere skal passe på deg og landet ditt, hvem skal gjøre det da? Det virker i Ungarn, Polen, USA og Italia. Det vil virke her også.

Vil du ha forandring, må du bryte med flokken og vanene og forlange noe nytt: Nasjonal politikk. Nasjonal energipolitikk. Nasjonal arbeidspolitikk. Nasjonal samferdselspolitikk. Nasjonal forsvarspolitikk. Nasjonal økonomisk politikk. Velg heller politikere som jobber for deg og ditt. Dét er arbeiderklassen tjent med.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂