Sakset/Fra hofta

Døden er konkret. På Sri Lanka var den ekstra brutal. Denne kvinnen er rammet av en bunnløs sorg. Tallet 74 er også talende. 23. april i Negomb0. Foto: Athit Perawongmetha/Reuters/Scanpix

I frykt for å skape det sagnomsuste uttrykket «oss» og «dem», bøyer de fleste ledere i den vestlige verden av for islam..IGJEN! Islamsk terror mot kristne passer ikke å si, men ved å unnlate dette gjør vi oss selv en bjørnetjeneste.

Mens fekalier og brukne kors i nærmere 200 kirker i Frankrike vitner om et inntog av en monoteistisk ideologi hvor det ikke er rom for oss, så våkner ingen. Selv etter at over 300 mennesker har blitt brutalt drept i Allahs navn for den samme ideologien, så våkner ingen. Vi som er kristne har blitt omtalt som «troende» eller «påskefeirende». Som om vi tilhører en sekt i et avsideliggende område et sted i verden ingen vet noe om. At kristendommen er den religionen i verden som i vår nyere tid er den mest forfulgte, bryr seg svært få om.

Kirker brennes, barn voldtas og voksne halshugges og brennes for sin tro i et muslimsk land hver eneste dag. Men for all del…dette har ingen verdens ting med islam å gjøre.

Vi trenger flere fritidsklubber, sier våre «spesialister» i hovedstaden. Nei, vi trenger å vise nok mot til å kritisere islam. Det samme motet som har blitt reflektert i våre handlinger mot andre totalitære tankesett som har truet vår nasjon gjennom tiden.  Hvorfor er det da så utrolig vanskelig for oss å kunne utøve den samme kritikken mot en ideologi som enda ikke har blitt reformert, og som også er en del av vårt samfunn? Det er for meg og mange andre ett mysterium.

Det er svake og utsatte grupper får vi ofte til svar om vi tar opp denne problematikken, som om dette er mennesker vi må ta på med silkehansker. Det var neppe silkehanskene som ble brukt, da menn med lange skjegg iført vester fylt med stålkuler og 10-15 kg sprengstoff skulle drepe uskyldige mennesker fordi de ikke var muslimer. De skulle drepes fordi Allah er guds profet og har skrevet i sine tekster at å drepe vantro er veien mot paradis. Vår død er med andre ord deres vei til frelse.

Samtidig som disse fullt tilregnelige individene maltrakterer småbarn, mødre og voksne i kirker og på hoteller i Sri Lanka, så pågår det i Brunei en uforståelig forfølgelse av homofile. En forfølgelse som er så grotesk at en kan lure på hva disse menneskene tenker. Dette er også bokstavtro islam satt i system. Senest i dag sendte sultanen av Brunei et offentlig brev til EU, hvor han manet til toleranse og forståelse for at hans land forfølger og dreper homofile. Å ha sex med smågutter i prepubertal alder betegnes derimot ikke som homofili og er akseptert.

Enkelthendelsene som de omtales om, begynner med tiden å fylles opp via våre hovedmedier. Kvoten virker å være uendelig, og det skremmer mange. På toppen av dette, må mediene alltid dra inn høyreekstremisme hver eneste gang en muslim begår terror. Denne avskyelige whataboutismen er en form for tankefeil med ett mål for øyet, å avlede leserens tankesett. Hvor lenge skal ABB drages inn i hver eneste terrorhandling verden over? Han har ingen tilknytning til radikal islam sist jeg sjekket, og sitter bak lås og slå i all overskuelig fremtid.

Imens messes det i hele Europa at toleranse er veien å gå. Toleranse har blitt så sementert av de etablerte mediene at en skulle nesten tro at mennesker i dag har blitt apatiske kreaturer uten evne til å tenke, å kritisere eller bekymre seg over fremtiden som ligger foran dem, og ikke minst deres barn. Barn som i disse dager skremmes med et klimahysteri. Men ta det med ro, så lenge vi tolerer alt, så går det nok helt sikkert bra? Eller ender vi til slutt opp som annenrangsborgere og pariah i eget land, hvem vet?

Islamsk terror mot kristne er sannheten bak hendelsene på Sri Lanka, på lik linje med det som skjer i Nigeria, Egypt..osv. osv. Listen er lang , og om man tror den blir kortere ved å snakke rundt grøten gang på gang, så blir den ikke det. Æreskultur og jihad forsvinner ikke om man ikke snakker om det, tvert imot. Toleranse og tilgivelse blir betraktet som styrke i et vestlig samfunn, men en svakhet innen æreskultur og islam. Dette er noe verdens politikere bør ta innover seg.

 

 

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!