Foto: finn.no

Sjøforsvaret søker etter en ny kokk på finn.no, og hvordan velger det norske militæret å profilere seg selv i annonsen? Med et bilde av det nye «mangfoldet», der tre av seks avbildede personer er kvinner, og en av disse bruker hijab.

Som alle andre etater er også Forsvaret underlagt den politiske korrektheten på området. Annonsen forkynner:

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning, og rekruttere personer med innvandringsbakgrunn.

Men den moderne islamismens flagg og fremste symbol i Europa er ikke bare tolerert i Forsvaret, det fremheves spesielt som et eksemplarisk mangfold. Når innvandringsbakgrunn skal illustreres, skal det selvsagt være en muslim, aller helst en som prakker sin muslimske identitet på omgivelsene.

Mens man ellers i Europa ser tegn til at muslimenes slørtildekking av jenter og kvinner bekjempes både i skolen og andre offentlige etater, og meningsmålinger viser at folk flest i Europa mener islam er uforenlig med våre verdier, går Norge altså videre i islamistisk retning.

Det norske Forsvaret er dårligst på stridsevne, og dermed også logisk nok best på hijab og generell islamisering, eksempelvis med feltimamer.

Åpenheten for et islamistisk symbol gjenspeiler den mangelen på mental beredskap som også kommer til uttrykk ved materiell- og mannskapsmangel.

Det mentale forsvaret mot islamismen har også grunnstøtt. KNM «Helge Ingstad» er mer enn en fregatt; det havarerte fartøyet er et perfekt bilde på den manglende tenkningen i Forsvaret.

 

Kjøp Christopher Caldwells «Betraktninger over revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂