Fra Vestli i Oslo. Foto: maxxii / Wikimedia Commons.


En norskpakistaner som av politiet beskrives som en sentral skikkelse i Oslos kriminelle miljø, er tiltalt for over ti forhold, blant annet for vold og trusler.

34-åringen, som er tidligere Young Guns-medlem, er tiltalt for grov vold mot to personer, trusler mot en rekke personer, deriblant en politimann, samt grovt bedrageri og ulovlig våpenbesittelse, skriver Aftenposten. Mannen nekter straffskyld.

Da mannen ble varetektsfengslet i juni, beskrev Oslo-politiet ham som en sentral skikkelse i hovedstadens kriminelle miljøer.

Ifølge Aftenpostens kilder i det belastede ungdomsmiljøet i Groruddalen i Oslo, skal 34-åringen ha om lag 50 løpegutter på Vestli. 34-åringens forsvarer, Trygve Staff, ønsker ikke å kommentere avisens opplysning.

Norskpakistaneren skal fram 2015 ha vært Young Guns-medlem, men havnet i konflikt med flere i den kriminelle gjengen. I sommer skal han ha blitt avbildet med en av toppene i MC-klubben Satudarah, skriver avisen.

34-åringen er blant en av fire menn som er tiltalt i saken som starter i Oslo tingrett 10. desember.

(©NTB)

 
 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.