Nytt

Politiet sperrret av et større område rundt åstedet i Mölnlycke.

13 personer er pågrepet etter skyting utenfor et festlokale i Mölnlycke i Göteborg i går kveld. Minst syv personer, blant dem seks Hells Angels-medlemmer, ble skadet, ifølge Aftonbladet.

De 13 er siktet for drapsforsøk og grov vold. De er mellom 25 og 50 år gamle, ifølge Åklagarmyndigheten.

– Det kan bli flere pågripelser, sier politiets pressetalsmann Stefan Gustafsson til TT.

Kriminalkommissarie Sven Lindgren, ekspert på kriminelle MC-gjenger i politiets region Väst, bekrefter overfor Göteborgs-Posten at seks av de skadede er tilknyttet Hells Angels.

Syv personer endte på Sahlgrenska sjukhuset etter skuddløsningen lørdag kveld. Minst en er alvorlig skadet.

En åttende person kan ha blitt skadet i skytingen.

– Det finns en person som förts sjukhus i Skaraborg som kan vara knuten till fallet, säter Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Det kan finnes ytterligere skadede som enten ikke har oppsøkt medisinsk hjelp eller som har oppsøkt legehjelp uten å angi at de befant seg nær de øvrige skadede, ifølge politiet.

Skuddløsningen skjedde utenfor et festlokale i Mölnlycke utenfor Göteborg. Motivet og hendelsesforløpet er ukjent, og politiet er tilbakeholden med detaljer i saken. Men ifølge Göteborgs-Posten har en støtteklubb til motorsykkelklubben Hells Angels lokaler i industriområdet der lokalet ligger.

Ifølge Aftonbladets kilde skal HA-festen ha blitt angrepet av en lokal, rivaliserende mc-gjeng. Politiet vil ikke kommentere opplysningene.

– Det är ingenting vi kan säga något om. Förundersökningen är i gång och alla kopplingar kollas, säger Stefan Gustafsson till Aftonbladet.