Tavle

Imam irriterer seg over etnisk norske

Imam Kåre-Muhammed Danielsen Abubakken irriterer seg mer og mer over etnisk norske.
Snart tar de over hele religionen vår! sier den sinte imamen til Hverdalsposten.

De legger seg oppi alt mulig og renner rundt her i moskéen dagen lang! Tjukke kjerringer med skaut på hovve og dingleperler. De eier ikke folkeskikk og aper etter alt vi gjør og prøver å ta selfie sammen med meg for femti kroner og hijabb!

Nå skal de ha sharia også! Overalt! Alt vi gjør skal de gjøre etter! raser Abubakken. Hijabb på tv og hijabb på dass! De er jaggufaen over alt!
Dette skulle jo være vår religion! Men nei! De tyter inn i hver krik og krok. Å gid så eksotisk! Etterpå skal de hjem og feire eid og kaste stein på hverandre og klemme ut fatwaer mot hverandre i avisene sine! 

Abubakken har i lengre tid sett seg lei på norskiseringen av islam og ønsker nå å sette en stopper for etnisk norskes lefling med religionen.
De kan reise til helvete med første fly, er beskjeden fra stifteren av Rabiata-moskéen til det han kaller «tjukke kjerringer på Stortinget». De.har jo sin EGEN religion for inn i det rødglødanes strulhælvete – hvorfor inn i satans salte kokfeskræva skal de overta vår!?!

 

Color Line i hardt vær

Tradisjonsrik danskeferge kan bli nødt til å skifte navn.
Den mangeårige danskefergen Color Line kan bli nødt til å måtte skifte navn etter at Bergylt Steen og Sultan Rosin fra AntiRealistisk Senter i forigårs leverte inn en politianmeldelse av det norske rederiet.

At en passasjerferge i våre dager fremdeles kaller seg Color Line er hårreisende, sier Bergylt og Rosin til Avisa Romlingen. Vi i ARS er rystet, såret, krenket, kvalme og sjokkerte over navnet som de betegner som rystende, krenkende, hårreisende, kvalmende, uanstendig, sårende, nedlatende, grotesk og i strid med Folkeretten.

Navnet er et gufs fra den norske kolonitiden og bringer tankene hen på femtitallet, da det var apartheid i Norge, heter det i en uttalelse fra ARS.

 

Obama underholdt på Skjetten Storsenter

Det var selveste forhenværende president i USA, Barack Obama som underholdt på hagemessen på Skjetten i år.
Den tidligere presidenten opptrådde med morsomme vitser og gode historier og fikk de mange fremmøtte til å humre og le!

Imorgen går ferden til Larvik, hvor den populære statslederen, som også trakterer synth, skal opptre på ferga til Hirtshals.
Jeg prøver å få oppdrag hvor jeg kan, forteller den glade spilloppmakeren og tusenkunstneren, som understreker hvor viktig det er å være allsidig. Alle monner drar, sier Obama, som er glad for å få penger i kassa.  Vil dere ikke ha et bilde sammen med meg, spør han idet vi skal gå, og tilbyr oss hele tre bilder for femti kroner.