Innvandringspolitisk talsperson i Frp Jon Helgheim.

Fremskrittsparti-toppene Himanshu Gulati og Jon Helgheim foreslår kraftfulle tiltak mot den eskalerende gjengkriminaliteten i Oslo Øst.

De to foreslår hurtigdomstol for unge kriminelle, de vil ha utvidet adgang til å bortvise ungdommene fra områder som sliter med kriminalitet, og opprette egne team i politiet som bare jobber med ungdom, melder NRK Dagsrevyen.

Gulati og Helgheim vil fengsle unge gjengangere som begår grov kriminalitet , og de går inn for lukkede barnevernsinstitusjoner, hvor «vanskelig ungdom» låses inn.

– Personer som er under 18 år, og som begår den type grov kriminalitet har ingenting i gatene å gjøre. Da er nok fengsel det eneste riktige, sier innvandringspolitisk talsperson i Frp Jon Helgheim.

Gjengproblemene i Oslo krever resolutt handling og skjerpede tiltak, mener de to fremskrittspartipolitikerne.

– Det å bruke hurtigdomsoler for ungdomskriminelle kan være en god måte å få bukt med de store problemene vi nå ser blant annet i Oslo Øst, sier Frps justispolitiske talsperson Himanshu Gulati.

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!