Tavle

Noe av det folk er opptatt av å fortelle om er små hverdagsepisoder som sprenger alle rammer for hva man tror er normalt. Som denne, fra dagens Kjelsås:

Trodde jeg hadde sett alt. Inne på Spar  dagligvare på Kjelsås er det rigget opp et par smågutter ved et bord, i Kjelsås IL drakter og selger saft og kaker. Da jeg betalte i kassa tenkte jeg at å støtte Kjelsås IL med et par hundre kan jeg gjøre. Jeg spurte hva pengene gikk til. De samler inn penger til tiggere svarte de. Da får dere ikke noe sa jeg til det. Og jaggu. Da jeg gikk ut løp en av guttene bort og tømte sin kopp i koppen til den lokalt utstasjonerte rumeneren på andre siden av gata. Observerte dette en stund og de løp ut og tømte koppen i koppen med jevne mellomrom.

Slike historier er med å sette saker og ting i relieff. Noen har påvirket disse guttene til å handle som de gjør.

Send inn dine observasjoner til

tips@document.no