De tapte tekstmeldingene mellom FBi-agent Peter Strzok og FBI-jurist Lisa Page er funnet, melder Fox News. Det er inspektør general, Michael Horowitz, en slags intern ombud, som har funnet meldingene.

FBI overleverte fredag noen hundre tekstmeldinger til etterretningskomiteen i Representantenes Hus. Men det er i alt 50.000 meldinger. Samtidig sa FBI at meldingene for perioden desember til 17 mai er forsvunnet pga tekniske problemer med nye Samsung-telefoner. Den unnskyldningen er det få som tror på. Det finnes mange måter man kan finne tapt stoff på. Nå har internombudet funnet meldingene.

Det kan bli uhyre pinlig for FBI-ledelsen.

Det fremkom onsdag at Peter Strzok skrev i en melding at han ikke hadde lyst til å bli medlem av Bob Muellers team, som etterforsker Russia collusion: Det er no there, there, sa Strzok. Hvilket betyr at han ikke trodde det var noe å finne. Strzok hadde vært inne i både Hillarys epostskandale og begynnelsen av Russia-historien. Han visste hva han snakket om.