Nytt

FBI har i all stillhet gjenopptatt etterforskningen av om Hillary drev butikk i butikken da hun var utenriksminister, dvs om hun ga fordeler med den ene hånden og mottok gaver til Clinton-stiftelsen med den andre.

På amerikansk kalles det pay to play. Pengedrysset til Clinton-stiftelsen var i forventning til at Hillary ville bli Obamas etterfølger. Det var en investering i fremtidige relasjoner. Blant dem som ga store bidrag var Norge.

FBI agents from Little Rock, Ark., where the Foundation was started, have taken the lead in the investigation and have interviewed at least one witness in the last month, and law enforcement officials said additional activities are expected in coming weeks.

The officials, who spoke only on condition of anonymity, said the probe is examining whether the Clintons promised or performed any policy favors in return for largesse to their charitable efforts or whether donors made commitments of donations in hopes of securing government outcomes.

FBI har dårlig tid. Foreldelsesfristen er fem år og Hillary gikk av i 2013.

FBI launches new Clinton Foundation investigation

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok fra Document Forlag her!