Italia er i ferd med å oppdage at det finnes flere fattigfolk i verden enn det er plass til i Italia, og at interessen for å la migrantfergene anløpe Tyskland og Frankrike er begrenset. Alt en normal tiåring ville forstått på intuisjon i 2015, begynner endelig å få to streker under svaret for eliten i 2017, så nå går stadig flere i bresjen for at asylsøkning til Europa skal foregå utenfor Europa. Den ideen er nesten like dårlig som Frontex-fergetrafikken.

Dårlig politikk gir dårlige resultater.

Europas problem er ikke at det står 60 millioner (tenk på et tall…) fattigfolk i kø for å slippe inn til gratis bolig og cash, så de igjen kan invitere hele slekta hit. De har stått der lenge, og vil fortsatt stå der hvis vi får reddet stumpene. Det er imidlertid ikke så vanskelig å få stoppet dette: Det er bare å sette makt bak et tydelig NEI, slik Ungarn gjorde overfor de muslimske kolonnene. Det krever riktignok en ryggrad koblet til hjernens prinsippsenter for å løse den største trusselen mot Europa siden september 1684, men ryggrad og sikkerhetstenking gikk av moten i 1989 da muren falt.

Dette er globalismens æra, og Europas problem er ikke fattigdom i andre land, men dårlig politikk fra globalistiske politikere og lettlurte velgere i våre egne land. Disse lettvinte politikerne fikk det for seg at hvis man er «god» mot hele verden, så er man ikke bare moralsk overlegen og blir gjenvalgt – man får i tillegg innført en hel masse nytt stemmekveg som får betalt for å være lojale mot den dårlige politikken, og besvarer godheten med enda mer godhet. Dermed åpnet de for å invitere hele verden til å søke asyl, basert på et fiktivt skyld-paradigme overfor verdens fattige, og et idiotisk selvbedrag om at alle kulturer og folk er like.

Selv prinsippløse Jonas, Gahr og Støre (de tre personlighetene som aldri vet hva de to andre mener) hoppet på værhanen og tvang gjennom 8.000 velkomster i Stortinget, til jubel fra pressen og alle partier unntatt «slemme» Frp.  30.000 migranter tok øyeblikkelig hintet og kom strømmende inn, helt til Frp fikk reddet Norges økonomi. Siden da har AP vist liten interesse for å snakke om, eller skryte av, maktdemonstrasjonen i tomhjernet godhet, og alle vet hvorfor. Det virker heldigvis som om flere velgere har blitt litt betenkt over snobbens intensjoner og evner nå etter valget.

En katastrofe så stor at selv eliten hører et fjernt ekko

Europas nepotistiske elite, (som aldri har forstått noe som helst av fattigdom), trodde bare de med virkelig behov for beskyttelse ville legge ut på ferden mot asylmelk og honning. Hvorfor skulle noen andre gjøre det liksom? Denne kortslutningen gjør at de fortsatt tror, at alle som setter kursen mot nærmeste menneskesmugler må ha beskyttelsesbehov, ellers ville de jo ikke risikert så mye. Ikke sant? Men nå viser det seg altså er det er en liten feil med denne særskilte formen for «logikk» hos globalister. Du verden.

Europas borgere og blondiner lever farligere nå, og bølgen som presser på grensene blir bare større og større. Eliten står der bak panserglasset i sine kritthvite nabolag og begynner så smått å undres om noe kan ha slått feil med det store, globale samfunnsprosjektet deres? Er virkelig en kursjustering på sin plass? Ikke fordi de har tatt feil naturligvis. Nei, gud bedre, er du gal?? Selvkritikk er ikke populært i disse kretsene. Det er nok heller fordi de undervurderte de farlige og ødeleggende «høyreekstreme kreftene» bak hver busk – tidligere bedre kjent som «opposisjon».

Det er altså oss politiske motstandere på høyresiden som ødelegger det flerkulturelle paradiset. Det er ikke migranter uten utdannelse, dannelse, penger, hemninger eller boevne som ødelegger noe som helst, selv med historiens mest frihetsfiendtlige og krigerske politiske religion på slep. Det ville jo innebære at det er forskjell på både folk og kulturer, og det stemmer ikke med alt eliten har overbevist hverandre om i champagnerusen. Hele debatten er en mental no-go-zone for disse fjolsene. Men nå bobler en ny «løsning» opp i de tomme hodene:

Alylinstituttet er det altså ingenting galt med, det er bare administrasjonen av det som er litt «off». Løsningen som bobler mot overflaten nå er et gammelt og utskjelt forslag fra Frp:  (Så er vi der igjen…) Asylsentre i utlandet!  Sett opp sjekkposter så folk slipper å ta farlige sjanser dersom de ikke kvalifiserer til asyl. La folk søke asyl i sitt eget land. Hurra! Eller som Macron  sa det under et besøk til en «flyktningleir» midt i Frankrike. «Vi drar til dem!»

Nei, nei, nei, og atter NEI! 

Dette virket som en god løsning for bare fem år siden, før man forsto hvordan venstresiden ville utnytte, radbrekke og latterliggjøre hele asylinstituttet. Europas gigantiske ulykke er dessverre forårsaket av asylinstituttet, som egentlig var en liten nødutgang for enkelte ekte forfulgte, men i mangfoldets navn ble omgjort til en vidåpen låvedør for alle som mener seg forfulgt av uflaks fordi de er født utenfor Europa, og derfor fortjener gratis bolig og cash. Helst til hele slekta i hjemlandet også. Venstresiden har innbilt dem at det er lettere å bytte land enn å bytte regjering, og alle er hjertelig velkommen hit. Problemet er at det ikke er sant.

Enhver løsning på Europas problemer som anerkjennes av Europas elite, er et digert, rødt flagg i seg selv. Disse liksom-politikere har gjort nok ugagn. De har vist seg uskikket til å lede noe større enn en 10-fots jolle. Folk som ødelegger sine egne land med planløs og grenseløs masseinnvandring og islamisering har ikke løsningene, de er problemet. Enhver ny ide de serverer, bør behandles med største skepsis, for den er sannsynligvis like håpløs som alt annet de har kommet med. Det får være måte på å få stadig nye sjanser – selv som statsansatt?

Asylinstituttet er selve problemet for Europa. 

Pressgrupper vil alltid kunne bruke et brekkjern på asylinstituttet, for å få asyl til å gjelde flere og flere, slik vi ser i Sverige. (Vent, det er jo nettopp dette som har gått galt.) Nesten enhver fattiglem som har klart å kare seg til Sverige har fått asyl, og alle som får det det ringer hjem og ber slekt og venner hive seg avgårde før Sverige går tom for penger og kvinner som ønsker dem velkommen. (#vistårdetinteut å miste våre  toyboys) Åpenbart må noe gjøres, men eliten bruker vel fortsatt fem til ti år på å oppdage det innlysende.

Den nye «løsningen» kan altså bli at folk kan søke asyl i hjemlandet sitt, og få søknaden behandlet der. Det er et flere problemre med denne planen: Å gjøre det enda lettere for enda flere å søke asyl, er bare nok et signal om at Europa slett ikke er fullt av migranter fra før. Det er faktisk et signal om at vi har plass til mange, mange flere, pengesekken er full, og blondinene venter i lengsel. Søk i vei! Tilhengerne av denne løsningen innvender at man gjennom dette vil gi alle uten grunnlag avslag, og dermed tar de ikke turen over havet. Jassågitt? Sikker på det?

Problemet er at de aller fleste som reiser over havet vet at de ikke er berettiget til asyl – de har de fått høre av venner som er her, men nekter å dra hjem fordi man likevel kan mase seg til opphold. Og hvis de ikke får asyl slik de visste på forhånd, kan de bare gå i dekning og leve illegalt. Mydighetene har gitt opp å få kontroll på dette for lenge siden. Hvorfor skulle en slik ny løsning stoppe det? Europa har lært dem at det bare er å komme, men husk å IKKE søke asyl eller ta med passet ditt.

I tillegg er ikke hjemlandene til disse migrantene funksjonelle stater man kan stole på. Enorm korrupsjon og politisk kaos vil skape hull i systemet, og menneskemasser vil hope seg opp i et håp om at Leger Uten Anstendighet, Røde Kors eller andre NGOer dukker opp og legger press på myndigheter for å slippe inn barna. Tenk på barna! Og da må jo foreldrene følge med på lasset.

Nei og atter nei. Asylsøking i utlandet er ikke løsningen. Å avvikle hele asylretten er løsningen på problemet liberalistene har skapt. Pressgrupper vet nemlig aldri når de skal stoppe. Europa er omgjort til et verdenslotteri av Angela Merkel. Og bare du prøver lenge nok så vinner du førsteprisen: Opphold i Europa. Det er bare å mase lenge nok, bli kjærester med middelaldrende kvinner, få en unge på asylmottaket, knivdrepe noen, eller holde pusten til du bli blå, så har du en forankring til systemet,  og vips så ordner det seg nok til slutt.

Det finnes alltid en venstreekstremist som vil gjemme deg. Alltid et kriminelt nettverk som vil bli din venn. Alltid en advokat som trenger mer penger. Alltid en journalist som vil være mikrofonstativ. Alltid et smutthull. Dette har Europa systematisk lært innvandrere i flere tiår. Den lærdommen blir ikke glemt av muligheten for asylsøking i utlandet. De som kommer er kanskje analfabeter, men de er streewise, og ikke like kørka som Europeiske politikere.

Hvorfor skal flest mulig millioner få mulighet til å søke asyl i Europa?

Jeg vet ikke hvordan man ser for seg dette, men hvis det gjennomføres så anbefaler jeg å ansette roboter eller rene asylautomater, (bestillingsautomater litt som McDonalds har innført) for her kommer mange, mange millioner, og enda flere millioner til å prøve seg. Det blir kø! Ettersom Europa allerede har sluppet inn langt flere enn man kan håndtere eller har råd til, så er antallet som føler at de også har rett til gratis bolig og cash gigantisk, og de blir nok ikke glade når de får avslag på lotteriet. Hva med å prøve igjen under et annet navn? Finnes det noen å bestikke? Kan vi sultestreike ved siden av asylsøkings-automaten? Det finnes nok en utvei.

De som allerede har sluppet inn i Europa, kommer aldri til å gi opp å få slekt og venner hit, og vil bruke alle midler – også ulovlige – for å vinne lottogevinsten, uansett hvor man kan søke asyl. I tillegg kommer alle de arrangerte ekteskapene, som naturligvis også sørger for at enda flere har rett til å komme. Og bakom synger endeløst av pressgrupper & støttegrupper som aldri kan få hatet sit eget samfunn nok, og aldri kan få nok utlendinger og ukultur som hater demokratiet hit. Jeg tipper de til slutt får presset gjennom at man også kan søke ved ankomst, så blir det dobbelt så mange muligheter. «De gode» vil det.

Og hvorfor? Hva er målet med dette? Hvor skal det ende? Hva mener man å oppnå? Siden når ble det en menneskerett å søke asyl i Europa? Hvorfor skal vi opprettholde et slikt signal gjennom asylsentre i ulandet? Vi burde heller gjøre det motsatte: Bruke ressursene til å informere om at ingen lenger kommer inn i Europa. Døren er stengt. Det ble for drøyt. For mange forlangte for mye, og nå må Europa dessverre ta vare på seg selv.  Det er meningsløst at så mange har mistet ID papirene sine, men likevel klarer å ta vare på smarttelefonen hele den lange veien. Hvor dumme tror de vi er?

Asylinstituttet trenger ikke oppheves fullstendig.

Så skal ingen forfulgte få asyl i fremtiden? Jo kanskje det? Etter at Europa (eller hvert fall Norge) får kontroll over situasjonen, samfunnet og det økonomiske, så kan man kanskje lette litt på reglene igjen. Kanskje. Eller kanskje vi bør gå andre veien, og innføre et par små regelendringer:

1:  Kommer du til Norge uten ID-papirer, bryter du loven, og du blir plassert i forvaring til du kan bevise hvem du er. Har du ikke visum, blir du også plassert i forvaring til du reiser ut igjen. Vil du ikke oppgi ID, så sitter du til du gir opp. Har du visum og ID papirer er du naturligvis velkommen på besøk, men ikke til å bli. Omtrent som i USA.

2: All mulighet til å kreve eller søke asyl oppheves permanent. I stedet må man være invitert til å få asyl i Norge av norske myndigheter.  Slik kan vi fortsatt hente inn et lite antall dissidenter og ekte flyktninger som faktisk trenger beskyttelse og ikke bare påstår de trenger det.

Disse to regelendringene burde gi full kontroll over hvem som får beskyttelse, og vi kan i ro og mak invitere de med størst beskyttelsesbehov. Spør du meg burde politiske dissidenter og kvinner få førsteprioritet, særlig fra diktatur og islamske land, for enhver mann som trenger beskyttelse fra macho-ukulturer, er det garantert en kvinne som trenger det mer. I stedet sitter kvinnene igjen og ser menn forsvinne i hopetall i horisonten. Vi har skapt problemet, for vi har tillatt det å skje, og nå er skjevfordelingen av kjønn i Sverige, større enn den er i Kina. Det problemet vil ramme Sverige for fullt om noen år. Det vi ikke skal gjøre er å invitere de med høyest utdannelse. De trengs i sitt hjemland, og vi har ingen rett til å snylte hjernekapasitet fra fattige land. Vi får heller utdanne våre egne smartinger.

Hva med å ta litt vare på oss selv? 

Migranter har ikke vårt beste i tankene. De har sitt eget beste i tankene, og ingen kan klandre dem for det. Jeg forstår dem faktisk inderlig godt. Men det betyr også at nå bør fokus rettes mot egen sikkerhet og fremtid. Det ser imidlertid ikke ut til å skje med det første: Først må situasjonen bli enda verre og farligere, så selv ikke sosialister klarer å late som om flerkultur fungerer.

Innen noe slikt skjer vil det høyst sannsynlig være for sent for Sverige. Hele bydeler er allerede tatt over av islam. Rekk opp hånden den som tror Muhammeds knelende menigheter kommer til å gi fra seg kontrollen  igjen og si, «OK, nå skjønner vi at dette islam-greiene ble litt drøyt, så nå gjør vi som de vantro vil, og integrerer oss og blir flerkulturelle dere.»

Europa har gjort nok. Nå får andre land og kontinenter ta vare på seg selv og sine.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂