De første av de 400 «barna» flys til fastlandet. Stillbilde: YouTube

Det er ikke måte på tåredryppende øyne og blødende hjerter for «flyktningene» i Moria-leieren, som i all hovedsak har betalt for å bli smuglet over fra trygge Tyrkia. De mange tusen migrantene som hadde tilhold i leiren, har spredd seg ut over nærmiljøet, og nå har lokale myndigheter og innbyggere sperret veien for å hindre anleggsmaskinene i å gjenreise Moria-leiren. Kaoset viser hva som venter Europa og Sverige, for fattige land går aldri tomme for fattigfolk. Og jo flere du tar imot, desto flere nye vil det komme. Hadde multikulti-løgnene vært sanne, ville Lesvos bedt om flere migranter. I stedet er øya en advarsel.

Europeisk asylpolitikk preges nå av nødløsninger, akutte tiltak og ren brannslukking. (Pun intended.) Det finnes ingen kontroll, oversikt eller plan ut over stengte grenser på grunn av Covid-19. Sånn sett er Kina-pandemien en ytterst nyttig krise for globalistiske politikere, som for bare ett år siden knapt kunne fjerne grenser og hindringer for fri flyt fort nok, og aldri kunne få nok få nok av «flyktninger» fra islambeltet og resten av verden. Alle var på vei! Nå er plutselig lukkede grenser av største nødvendighet og nytte for å hindre spredning i Europa. Men spredning av hva?

Lesvos er et mikroeksperiment av problemet som EU-politikere har satt sine egne land og folk i: Jo, det kan visst bli for mange migranter likevel. Nei, det er ikke bruk for dem. Jo, de skaper problemer. Nei, de har ingen planer om å dra hjem, uansett hvor jævlig asylprossessen er eller hvor fredelig landet de kommer fra er.

Migrantene vet at før eller senere kommer de vestlige nyttige idiotene til å tvinge politikerne sine til å gi etter og slippe dem videre inn til Europa. Der befinner allerede venner, slekt og klan seg i trygdet sikkerhet, og de inviterer stadig flere. Migrasjon har blitt et push/pull-fenomen.

Hold ut lenge nok i asyl-limbo, så slipper du inn til slutt. Klor deg fast i Europa med alle midler, så får de deg aldri ut. Ta gjerne med noen barn på lidelsesreisen, for det skaper bare enda mer sympati, for barn er en effektiv brekkstang mot korttenkte politikere. Fasiten og modus for prosjekt «flerkultur» er overtydelig, men ikke tro at noe er lært.

Nå skal den greske marinen rykke inn med to skip som midlertidig skal huse noen av migrantene som i praksis har gjort hele Lesvos til en en diger Moria-leir. Greske myndigheter har også bestemt seg for å frakte 400 «enslige mindreårige» (EU-eufemisme for 23-åringer med storfamilie) til det greske fastlandet for å avlaste situasjonen på Lesvos. Ingenting av dette vil hjelpe det minste, for det er europeisk politikk det er noe galt med, ikke migrantene. De er bare opportunister.

Hele dette ulykksalige, men forutsigelige hendelsesforløpet på Lesvos og Lampedusa gjenspeiler hva som vil skje i storskala med Sverige og ethvert land eller kontinent som fortsetter med dagens asylpolitikk og flerkultur-eksperiment. Lik politikk skaper likt resultat. Til slutt. Alltid. Det tar bare litt lengre tid jo større landet er.

Ordfører i Mytelini, Stratis Kytelis, støtter fullt ut veisperringen og at gjenreisning av leiren stanses. Han skjønner naturligvis at selv om EU tar imot alle migrantene (noe som ikke vil skje), ville en ny leir raskt bli fylt opp med nye håpefulle fra Tyrkia. I verste fall går det mot et folkeoppgjør mot migrantene, hvor øyboerne bryter ut i en ren vendetta. Et krigersk samfunn uten mottaksleirer og hvor befolkningen har fått nok migrasjon, kan skremme fremtidige migranter til å velge andre ruter. Ingen vet hvor dette ender. Sånn har samfunnseksperimentet «flerkultur» vært siden starten for 40 år siden.

Migrasjonspolitikken som globalistene fører, har i praksis ingen andre endestasjoner enn det man ser på Lesvos nå, og det finnes egentlig ingen gode måter å løse problemene på. I Sverige resirkulerer statsministeren gammelt babbel om «fellesskap» og «tiltak», men hva annet kan han gjøre? Löfven har ansvaret for den langsomme katastrofen i Sverige, og har ingen veier å gå. Globalisme, massemigrasjon og flerkultur var løsningen på kjedelige, homogene og forutsigelige vestlige land. Det skulle bli brillefint, men det blir dritt, og advarslene var mange og tydelige.

Spørsmålet er: Hvem fortalte disse menneskene at de er hjertelig velkommen til å invadere andres land? Og hvem fortalte dem at de fritt kan etablere en koloni for hjemlandet, egen nasjonalkultur og sharialov i andres land? Det var ikke innbyggerne av EU. Derfor vil spenningene mellom europeere og migranter fortsette å bygge seg opp i Europa, og tilliten til politikerne som lar dette skje, går med i dragsuget.