Tavle

Islamisering dreier seg ofte om småting. Litt her og litt der. For mange er det vanskelig å se at det utgjør noen trussel, for det er jo bare «småplukk» som vi ikke trenger å bry oss om. Man skal ikke være pedantisk og burde ikke hisse seg opp over uviktige kulturforskjeller, mener «de gode».

Men de greier ikke å se at samfunnet gradvis endres. Og at dette skyldes nettopp alle disse «småtingene». Som hijaber, burkinier, kjønnssegregert svømming, arrangerte ekteskap, skinkepålegg, sosial kontroll av jenter osv. Vi greier fremdeles ikke å innføre forbud mot hijab i barnskolen. Og niqab må vi akseptere for de er «så få».

I Algerie sier kvinnene at det i løpet av bare to-tre år er blitt vansklig å ha på seg bikini på stranden. Innføring av nye «samfunnsregler» går raskere ettersom islam øker sin innflytelse. Å tilrettelegge for islamiseringen ved å akseptere at store og voksende grupper vil leve et helt annet liv enn oss selv, er å skyte seg selv i foten.

Nå er det slik at snart alle «kjenner en moderat muslim» som er akkurat som oss selv. Men det er ikke disse som kontrollerer og styrer utviklingen. Akkurat som oss, så blir de også dratt inn i dragsuget av islam som alltid vil ha «litt mer islam».

På en skole i Malaysia oppdaget man nylig at segreringen og den dårlige behandlingen av ikke-muslimer når helt ned til vannglasset. Muslimene kunne ikke drikke av samme glass som de vantro.

HULU LANGAT: A policy of segregating drinking cups in a primary school in Selangor has threatened to spark yet another controversy involving the treatment of non-Muslim students in government schools.

FMT’s visit to Sekolah Kebangsaan Taman Puteri in Hulu Langat showed that cups placed next to a drinking water dispenser at one of the school’s blocks were labelled “Muslim” and “non-Muslim”.

At «urene» ikke skal få dele vann med muslimer, er ikke noe nytt. Og for noen år siden ble en kristen kvinne i Pakistan fengslet etter at hun drakk vann fra den «muslimske» brønnen. Saken om fembarnsmoren Asia Bibi ble verdenskjent. En underskriftskampanje med 600.000 underskrifter har ikke hjulpet. Asia Bibi sitter fremdeles fengslet.

Freemalaysiatoday