Sveriges justisminister, Morgan Johansson, vil stanse migrantstrømmen fra Libya til Italia. Torsdag møtes EUs ministre med ansvar for innvandring i Tallinn i Estland for å diskutere migrantkrisen i Italia. FN har allerede anslått at 70% av de som kommer ikke er flyktninger. Kanskje er også det tallet for lavt. Men nå demrer det både her og der. Og det hjelper at globalister som Bill Gates også sier høyt det alle tenker: Det kan ikke fortsette på denne måten.

Morgan Johansson (S) sier også at de frivillige organisasjonene (NGO’ene) har gått for langt. De hjelper menneskesmuglerne på en måte som ikke er lovlig:

– Det är klart att det kan ju finnas en gräns där samarbetet mellan de här frivillighetsorganisationerna och människosmugglarna har gått så långt där man hjälper människosmugglarna på ett sätt som inte är legitimt.

Det jobbes for å finne en løsning for Italia som har nådd grensen for hvor mange afrikanske menn de kan ta imot. Men løsningen ligger ikke i å sette dem i land i andre europeiske havner. For dette er en uendelig strøm fra Afrika. De må bli der de er og bygge opp sitt eget kontinent.

Det snakkes om å sette opp en avtale med Libya slik det er blitt gjort med Tyrkia. Det vil koste milliarder av euro.

– Jag vill gärna se hur Italien har lagt upp de förslag som finns innan jag uttalar mig om dessa, säger migrationsministern.

– De här överfarterna från Libyen till Italien måste stoppas, det kan inte fortsätta så. Vi har hundratals, tusentals, människor som drunknar på vägen. Vi har människor som utnyttjas helt skamlöst utav människosmugglarna. Det kan man bara stoppa i samarbete med de libyska myndigheterna, sier Sveriges migrationsminister Morgan Johanson (S).

Sverigesradio

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂