En kvinne fra Oslo har anmeldt et forsøk på overfallsvoldtekt i Moss lørdag. Gjerningsmannen stakk av da hun begynte å rope etter hjelp og gjorde motstand.

Politiet vil ikke gi ut signalement.

En kvinne i 20-årene har fortalt politiet at en mann dyttet henne i bakken og dro av henne buksene. Da kvinnen satte seg til motverge, forsvant mannen, skriver Moss Avis.

Hendelsen fant sted tidlig lørdag morgen i Nesparken i Moss og ble rapportert inn til politiet mellom klokken 7 og 8.

Siden kvinnen er hjemmehørende i Oslo er det Oslo-politiet som har mottatt anmeldelsen.

– Kvinnen, som var på besøk hos noen slektninger, var på vei hjem fra fest da det skjedde. Hun har forklart at hun gikk gjennom Nesparken da en mann dyttet henne i bakken og dro av henne buksene, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tom Sandberg, til NRK.

Kvinnen har gitt grei beskrivelse av mannen, men politiet ønsker ikke å gå ut med annet enn at han trolig var middelaldrende. En annen person som politiet har vært i kontakt med kan ha sett vedkommende, men politiet ønsker flere tips fra publikum som kan ha sett personer i området mellom speiderhuset og stranda i Nesparken.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂