Nytt

Fem dager før jihad-angrepet på London Bridge samlet de tre jihadistene seg på et muslimsk treningssenter ved navn Ummah Fitness Centre. Her arbeidet Butt og Zaghba var medlem. Ummah Fitness Centre holder åpent til klokken 03 om natten under ramadan. Her avholdes det også kveldsbønn. Og man kan planlegge massemord mens man pumper jern. De tre ble filmet utenfor senteret mens de lo, fleipet og la planer for hvordan de skulle drepe flest mulig.

Khuram Butt, 27, Rachid Redouane, 30, and Youssef Zaghba, 22, gathered in the early hours of Monday, May 29, outside a Muslim gym in Barking, east London.

Det burde ringe noen bjeller bare ved navnet på treningssenteret. «Muslim gym», skriver The Times som om dette var det naturligste i verden. Hvem i all verden har hørt om muslimsk treningsstudio med innlagte bønnetider? Vel, nå har vi det.

Det ser ut til at alt som smaker av segregering som moskéer, egne skoler og nå også egne treningsstudioer er arnesteder for radikalisering:

The Times revealed this week that the gym was run by Sajeel Shahid, 41, who allegedly helped to set up weapons training in Pakistan for the suicide bombers who killed 52 people in London on July 7, 2005.

Lukkede muslimske miljøer bidrar ikke bare til parallellsamfunn, men er direkte farlige for resten av samfunnet. Her er det ingen multikultur – kun monokulturen islam som slipper til.

The Times