Nytt

Så sent som januar i år fikk Sveriges Forente Muslimer (SFM) økonomiske bidrag fra den svenske staten. SFM har mye på hjertet og trenger sikkert pengene til å spre sitt budskap om hvordan kvinner skal oppføre seg. Bare oppsynet av sheikh Muhammad al-Shahrani og hans tolk til venstre gir oss en grei pekepinn om kvinnens rolle og status. Eller betyr det at vi har fordommer? Oioi.

Dette er retningslinjer for hvordan muslimske kvinner skal leve i Vesten:

Det kreves godkjennelse av mannen å bevege seg utenfor huset.

Og da må hun ha noe viktig å gjøre: Sykehus, besøke syke slektninger eller handle mat. Å gå på jobb? Kommer ikke på tale.

Bekledningen er viktig og heldekkende.

Parfyme er fy-fy. Tenk om hun skulle dufte godt under alle de svarte plaggene.

Kommunikasjonen, som de tildekkede kvinnene er eksperter på (hilsen Islamsk råd Norge), må begrenses. Sjarm er farlig. Spøke, le og prate er ikke tillatt.

Et annet sjarmtroll som vi nylig hørte fra i Sverige, er denne imamen som sier at 12-åringer havner i Helvete hvis de ikke dekker seg til.

– Inte vem som helst ska titta på våra kvinnor. Jag blir arg om jag ser att någon tittar på min fru. Jag vill inte att någon ska titta på min fru, på min mamma, min syster. Det är så muslimer ska vara, sier han i videoen.

Aftonbladet