Gjesteskribent

Bilde: Efterlysning av manden som hadde antastet kvinder på offentlig transport igjen og igjen. Mediene ville ikke bidra, til slutt gikk politiet ut med bilde.

Netop den modbydelige forbrydelse voldtægt begås langt oftere af ikke-vestlige i Sverige, også hyppigere end andre former for kriminalitet. Det er en af konklusionerne i et studie af 13 forskellige studier om bl.a. voldtægt i Sverige.

Kritikerne af masseindvandringen til Sverige har således haft ret hele tiden. I alle årene mellem 1990 og 2014 har mænd fra den tredje verden langt oftere – for nogle grupper i psykopatisk høj grad – begået voldtægt mod hvide svenske kvinder.

Tallene er oven i købet givetvis for lave, da en del af de 13 rapporter ikke skelner mellem etniske svenskere og ”svenskere”, altså ikke-vestlige, som belejligt er røget ud af statistikken.

I en rapport fra 2014 hedder det, at den typiske voldtægtsmand er ikke-svensk, mens offeret som regel er en hvid svensker. Andre ”spændende” tal: I en rapport tilbage fra 1996 viste det sig, at nordafrikanere var 23 gange så kriminelle udi voldtægt som svenskere. Irakere 20 gange så ofte, bulgarere og rumænere 18 gange så tit og afrikanere inklusive Nordafrika 16,5 gange så ofte…igen i forhold til etniske svenskere.

I et studie fra 2006 fandt man frem til, at 52 procent af alle dømte for særligt grove voldtægter havde ikke-vestlig baggrund. 22 procent havde en ukendt baggrund. Skal vi gætte på, at den også var ikke-vestlig? Det giver 74 procent i alt for de grove voldtægter til de ikke-vestlige i Sverige.

Var der mere, der ønskedes? Dette metastudie, studiet af mange studier, viser, dokumenterer, hvad man længe har haft på fornemmelsen: At ikke-vestlige, ikke-svenskere, er uhyggeligt overkriminelle, især når det drejer sig om en af de mest afskyelige forbrydelser, voldtægt af kvinder.

Har man efter dette studie og denne opremsning fortsat mod på at fremme indvandring fra den tredje verden, er man i bedste fald ikke rigtigt klog, og man er tillige moralsk anløben i skræmmende grad. I så fald fremmer og reelt tilskynder man til overgreb mod etnisk svenske kvinder. Man fremmer kaos og ufred.

Løsningen er ikke svær at få øje på: Den består i et fuldstændigt stop for ikke-vestlig indvandring og for massive hjemsendelsesprogrammer for de utilpassede. Alt sammen i overensstemmelse med retsstaten. Men det skal ske, og det skal ske snart.

Det er læren fra Sverige.

 

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten 3. mars