I den intense dystopien «The Terminator» fra 1984, blir en ung kvinne jaktet på av krefter som er uforståelige for henne: en drapsrobot fra fremtiden som er ultravoldelig, har null empati, og er maskinmessig fiksert på oppdraget: drepe henne før hun dreper Skynet – dataprogrammet som har gått til krig mot menneskeheten, og som står bak Terminator. Eller som hennes redningsmann Kyle Reese sier det:

“Listen, and understand! That Terminator is out there! It can’t be bargained with. It can’t be reasoned with. It doesn’t feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop… ever, until you are dead!”

Religiøse roboter på oppdrag fra gud

Stilt overfor Allahs terrorister, selvmordsbombere og IS-krigere, er europeere like lamslått som Sarah Connor: Hvordan kan noen oppføre seg sånn? Hvordan kan noen gjøre sånt mot andre og være stolt av det? Det må jo være galskap? Men nei. Terminator er ikke gal. Tvert om er han 100% orientert, fungerende og operativ. Det finnes ingen tvil, nøling eller fundering inne i skallen hans. Bare klarhet og formål.

Sara Connors problem er pussig nok ikke selve drapsroboten. Det er kreftene bak drapsrobotene, og kampen mot disse, som Terminator-filmene egentlig handler om. Hvis hun nedkjemper én Terminator, kommer det nemlig bare en til. Og én til. Og én til. Det blir oppfølgere av sånt. Og det bringer oss til det store paradokset: Kampen mot islams religiøse drapsroboter handler aldri om programmet de har i hodet. Det heter: Han var alene i lastebilen. Vi tok ham. Han må være gal. Popcorn, anyone?

Vestlige politikere forstår ikke religion.

Skal man forstå hva religion kan gjøre med hodet til folk, er man nesten nødt til å ha vært religiøs selv – eller i det minste hatt en fot på innsiden av religiøse miljøer. Nesten ingen vestlige politikere har slik erfaring lenger, og det er et av de største svakhetene i møtet med islam: Utdannelsen er fraværende. Kunnskapsnivået om religiøsitet står til stryk. Man forstår rett og slett ikke hva islam er, hvordan islam fungerer, eller hvordan sektmedlemmer med en livsoppgave tenker. Men akkurat som med Sarah Connor i filmen, tvinger volden oss til å lære «the hard way»

Islam er virkelighetens Skynet, som styrer menneskets adferd.

Islams dødelige Terminators kommer ikke fra Skynet – de er sendt av Muhammed som konstruerte islam for 1400 år siden. De er tidsreisende i fanatisme, inndoktrinert av et program som skaper identitet og formål for livet, og hvor tvil er et virus. Dette programmet kan rote til alle klare tanker om rett og galt, og sørger for at mottakeren sprer det videre til andres hoder. Det er ikke imamer, rasister, fattigdom eller krenkelser som får Allahs terminatorer til å begå jihad. Det er ikke Allah som styrer dette, siden han er like imaginær som dodraugen. Nei. Det er Muhammeds seiglivede idé fra 600-tallet, som får nåtidens terminatorer til å dukke opp i Europa etter fravær siden 1683. Det er denne seiglivede idéen som er virkelighetens Skynet: et organisk program, for å styre organiske hjerner.

Islam sa aldri ja til flerkulturen: Islam sa ja til muligheten.

Vestlige politikere har invitert inn denne fremmede, religiøse ørkenideologien, under forutsetningen at vi sammen skulle bygge noe nytt i fellesskap. Men islam sa aldri ja takk til å skape «flerkultur» eller «det nye vi». Islam vil bare én ting: skape mer islam og flere muslimer, fordi «gud vil det». Fellesskapet skal være islamsk – det er programmet. Muslimer har overbevisning og prinsipper, der vestlige politikere er tomme, kunnskapsløse og prinsippløse. Islamistene er programmert for mer islam, og manualen står i Koranen. Derfor vinner islam: Dette atferdsprogrammet vet hva det vil, og det vil det mye mer enn oss.

En monokulturell kannibal.

Får islam tenna i et ny kultur, så slipper den ikke taket frivillig. Virkelighetens Skynet har svelget mennesker, stammer, sivilisasjoner, land og kulturer i 1400 år, og spredd seg som en ideologisk pest over halve verden. (Les historien selv, for den er godt dokumentert.) Dessverre har vestlige politikere og journalister valgt å skulke hjemmeleksene sine. De lever i en regnbuedrøm, som stimuleres av alt fra uskyldige, moderate muslimer som ikke vet bedre, til kullsorte islamistiske krefter som seiler under et falskt, vestlig flagg så ingen skal oppdage hva de egentlig er: fiender av demokrati og frihet.

Med dette programmet i skallen, har man nemlig gudegitt mandat til å gjøre guds verk både som ydmyk humanist og som terminator. Man blir en av de opplyste, med rett ta over europeiske byer. Ikke bare fordi Allah vil det, men også fordi Europa mangler prinsipper, verdier og kulturer som er verd å beskytte. Europa virker som en forvirret mentalpasient som trenger noen til å lede seg på rett vei – derfor griper både kirken, venstresiden og liberal-globalistene begjærlig islams utstrakte hånd mot undergangen og mørket, i troen på at «alle er like, og alle vil det samme». Det er vi som advarer som er problemet: Vi er som Kyle Reese ingen vil høre på: «Det finnes ingen Terminator, og det finnes intet Skynet. Du opprører alle med paranoiaen din». Hvordan ville det gått med den versjonen av Sarah Connor tro?

Det finnes ingen viruskontroll i Europa. 

Europa er uten brannmur. Her åpnes alle fremmede vedlegg ukritisk, og man klikker ja til alt fordi vi er så fordømt snille og gode. Det finnes ingen sikkerhetstenking overhodet, trass islams kullsorte historie. «Personlig synes jeg islam er veldig bra» som NRKs superpopulære Leo Ajkic sa i et intervju 2011, og dermed stolt avslører hvilket program han har i hodet. Men det er redaktøren i HRS som må ned på kne foran pressen og ydmykt spise sine egne ord i full underkastelse. Det sier det meste om styrkeforholdet.

Leo Ajkic viser islams grenseløse selvtillit, og selvtillit er et mye bedre program å ha i hodet enn vestlig usikkerhet, ikke sant? Her er et program som gir deg absolutt sannhet, absolutt alle svar på ethvert spørsmål, og et krystallklart mål for livet. Er det rart folk konverterer? Er det rart at noen som før følte tomhet og meningsløshet, blir til kampmaskinen Terminator, med absolutt visshet i hodet og våpenmakt i hånd? Ikke det minste. Nærmere gud kommer du nemlig ikke her på jord.

Men ingen snakker om prisen, for individet er verdiløst i islam. Alle kan ofres. Alt er for en større helhet, akkurat som med kommunismen og fascismen. Denne hensynsløsheten gjør islam til en totalitær ideologi som aldri kan forenes med Vestens frihetsidealer. En må vike. En vil tape.

Gud vil at islam skal ta over verden. 

Vi vantro forstår ikke islams visshet, og nettopp dette er vår svakhet. Vesten er farget av postmodernistisk relativisme, og klarer ikke sette seg inn i Terminators kompromissløse absolutter. Vår uvitenhet er islams styrke: Denne idéen fra oldtiden har like mye følelser som en industrirobot. Den bare gjør det den gjør, og trenger ikke forklare hvorfor. Den skjønner ikke engang spørsmålet. Bruksansvisningen er skrevet av gud, og da er det er ikke mer å tenke over. Det er bare å utføre. Og kommer du i veien blir du skadet.

Islam er ikke en reformert, tanntrukket plukk-selv-religion med kosegud og hippieprofet, hvor både helvete og dommedag er avviklet, slik som kristendommen anno 2017. Dette er ikke et relativistisk politisk system hvis mål er demokrati og mangfold til alles beste. Dette er ikke en doktrine som setter kjærlighet, tilgivelse og frihet foran lydighet, straff og underkastelse. Tvert om. Dette er en gudegitt totalitær macho-ideologi som vil styre alle aspekter ved livet, og har lovverket klart for å ta full kontroll over individ, samfunn og kvinner. Og dette er ikke et menneske, en rase, en hudfarge eller en etnisitet. Dette er Muhameds versjon av Skynet: et dataprogram for verdensherredømme, som selv ikke presteskapet eller de troende klarer å kontrollere. Samtidig klarer de ikke dekode hva som er galt med det.

Peter Quinn og «The strategy»

I serien «Homeland» blir en av hovedpersonene Peter Quinn kalt inn i et planleggingsmøte med CIA. De vil gjerne høre hans syn på hva de skal gjøre i Syria for å vinne krigen. Dialogen som følger er symptomatisk for Vestens totale mangel på innsikt i atferdsprogrammet islam. Skaperne av serien ble skarpt kritisert for å lage slike «vrengbilder» av islam, i stedet for å få applaus for presisjonen. Slik forløper samtalen, så kan du jo avgjøre selv:

CIA official: You said a program should be renewed. I’m asking: Is our strategy working?

Peter Quinn: What strategy? Tell me what the strategy is, and I’ll tell you if it’s working. [Silence. Everyone staring at each other.]

Peter Quinn: See, that right there is the problem: Because they – they have a strategy. They’re gathering right now in Raqqa by the tens of thousands, hidden in the civilian population, cleaning their weapons and they know exactly why they’re there.

CIA official: Why is that?

Peter Quinn: They call it the end of times. What do you think the beheadings are about? The crucifixions in Deir Hafer, the revival of slavery? Do you think they make this shit up? It’s all in the book! Their fucking book. The only book they ever read – they read it all the time. They never stop. They’re there for one reason and one reason only: To die for the Caliphate and usher in a world without infidels. That’s their strategy and it’s been that way since the seventh century. So do you really think that a few special forces teams are going to put a dent in that?

Islam er et dataprogram for å gi tilværelsen mening.

Al Qaida, Boko Haram, Hamas, IS og de hundrevis av andre ekstremistgruppene verden rundt er ikke «troende» som vi sekulære europeere oppfatter ordet.

De vet!

Islam gjør Allahs vilje like konkret og rigid som betong. De fleste er programmert fra barnsben av, og alle som motarbeider programmet er fiender, og det er utstrakt enighet om at alle som forlater islam må dø. Det eneste som teller er målet: Kalifatet og islams seier. Mange er villig til å selvdestruere for å nå det målet, for belønningen vil bli paradisisk. Dette gir tilværelsen total mening, slik et sveiseprogram gir en industrirobot mening. Det er bare å sveise i vei etter boka. Ferdig med all forvirring og usikkerhet.

Man ikke kan klandre dem.

Når man er programmert til å se at sort er hvitt, ned er opp, og grusomt er godt, så kan man ikke se noe annet. Mens vestlige mennesker virrer kulturløse og målløse rundt og leter etter «mening» på neste spa, neste kjæreste, eller neste kjøpesenter, er dette frelse med 100% overbevisning og 20/20 klarsyn på meningen med livet. Alle svar står i manualen Koranen. Og likevel sier de kultur- og gudløse europeiske lederne (som aldri har studert islam, i motsetning til terroristene som ikke gjør annet) «Det har ingenting med islam å gjøre». Som om det finnes to koraner, to profeter eller to Allah. Snakk om å sette branndøren på vid vegg.

Bestialiteten til IS er grenseløs.

Ondskapen er uten sidestykke. Eller er den det? Vi trenger ikke gå mer enn 80 år bakover til Nanjing i Kina for å se japanske soldater utføre samme bestialiteter mot kvinner og babyer – i et like hellig oppdrag for sin keiser. Der det finnes guder, finnes det religiøse roboter. For sekulære, opplyste mennesker er det nesten umulig å sette seg inn i en slik sinnstilstand. Det er lettere å tro det ikke går an, men faktum er at ingen kan forutsi på forhånd hvem som blir en religiøs robot. Religiøse ekstremister kommer i alle former og farger, men de starter alltid som «moderate».

Det fantes sikkert mange «moderate japanere» i 1937, men hva så? Å sette lit til at moderate krefter kunne stoppe Skynet, er som å tro man kan stoppe industriroboter med pekefinger og dialog på feil programmeringsspråk. Det eneste man oppnår er å bli knust, for de «moderate» har like liten relevans for Terminator som målene han jakter på. Alt som ikke følger programmet kan valses ned. Det er nettopp derfor muslimer moser hverandre når de ikke har vantro å krige mot. Dataprogrammet er i førersetet. Vi sloss ikke mot mennesker, men mot en idé inne i skallen deres.

Det er ikke roboten, men idéen som er problemet. 

Først var Taliban det verste vi kunne tenke oss. Så var al-Qaida den ultimate ondskap. Nå er det IS som overgår dem alle. Men får vi knust dem, vil det bare oppstå en ny versjon som er enda verre: en mer sofistikert og tilpasset T3000, som er enda mer avansert, enda vanskeligere å oppdage, enda verre å knekke, og sist men ikke minst: enda flinkere til å infiltrere oss, slik hele målet med Terminator er: Den skal se menneskelig ut, og bare mangle usynlige faktorer som samvittighet, empati og hemninger. Menneskene skal ikke se faren. De skal invitere ham inn.

Men selv med en ny versjon av Terminator, er fienden bak den samme: Vi sloss mot kreftene som lager robotene. Vi sloss mot det som er inne i skallene til terrorister. Fienden er en tanke! Et atferdsprogram som kan smitte hvem som helst, og ødelegge hva som helst. Et dataprogram som vil terminere alt av frihet, demokrati og alle andre guder, og innføre en totalitær monokultur, uansett hva de troende måtte tro.

Dette har pågått i 1400 år, og idéen stiller seg likegyldig om følgerne, misjonærene og krigerne selvdestruerer. Idéer har ingen følelser, og straks sørger den for at nye roboter står klare til å ta over. Enhver som står i veien, faller fra eller tviler, er fritt vilt. Og alt er basert på løgn: Det finnes ingen Allah. Muhammed snakket bare på vegne av seg selv og sine egne påfunn. Det blir ikke noen belønning for jihad, og intet paradis som takk for innsatsen. Eneste vinner er dataprogrammet bak. Taperen er menneskeheten og friheten.

Wilders antivirusprogram.

Arabere og afrikanere er kanskje de største ofrene for denne livsfarlige overtroen fra oldtiden, som nå sprer seg uhemmet gjennom migrasjon forkledd som flukt, og dumskap forkledd som raushet. Og ingen kan forutsi hvem som blir neste Terminator i Europa. Det eneste som er sikkert, er at en ny robot snart vil slå til mot uskyldige barn, kvinner og menn som plutselig stirrer uforstående rett i det røde lasersiktet, eller frontlysene til en lastebil.

Det er dette Geert Wilders har skjønt når han vil forby moskeer og forby islam i Nederland: Han vil sette opp en brannmur mot dataprogrammet bak Terminator. Han vil gå til angrep på selve ideen, for han ser ingen annen utvei. Det hjelper ikke bare sprenge terrorceller og avsløre planer. Det nytter ikke skyte terminatorene etterhvert som de dukker opp. Dette går ikke over av seg selv. De blir ikke borte om man omdøper det til «islamisme». Det blir som å si at Terminator tilhører «skynetisme», og tro det løser problemet.  Manualen er den samme. Opphavsmannen er den samme. Målet er det samme: mer islam. Alltid mer islam. For alle. For hele verden. Skal man stoppe Terminator må man stoppe Skynet. Det er det dette handler om.

Demokratiet er robust, men tåler ikke alt.

Et demokrati kan leve med troende og ekstremister. Det kan leve med kommunister som fortsatt tror enda et forsøk endelig vil gi suksess. (Eller kan Venezuela overleve det?) Leve med fire nynazister som klumper seg sammen i vinterkulda for å virke større. Vi kan leve med sektmedlemmer som kler seg slik manneguder vil, og tror dommedag er rett rundt hjørnet. Demokratiet kan til og med overleve gærninger som vil drepe andre. Det demokratiet ikke kan leve med, er å undergraves av antidemokratiske idéer gjennom unnfallenhet og prinsippløshet. Ideologier som er en dødelig fiende av enhver motstander, kan ikke få betalt for å spre seg, bli hjulpet av pressen, kirken, politikere eller naive fjols. Da taper naturligvis demokratiet. Man må forstå hva man står overfor: Skynet er virkelig, det bare heter noe annet her i virkeligheten: islam.

Skynet tar ingen hensyn. 

Man kan naturligvis desperat påpeke at «de fleste muslimer er fredelige, og de fleste ofrene for islamismen er muslimer». Til det har jeg bare ett svar: «Nettopp! Der ser du hvor farlig islam er.» Islam tar ikke hensyn til sine egne engang, og da vil den aldri ta hensyn til vantro motstandere og deres frihetskultur. Alle fiender skal elimineres. For alt jeg vet er en Terminator rettet mot meg nå, nettopp fordi jeg skriver dette – men hvis alle bekjemper Terminator, og ingen bekjemper det som står bak, så vinner jo Skynet uansett. Noen må være Kyle Reese.

For så farlig er denne idéen inne i skallen til folk.

 

 

 

Red.: Hvis noen reagerer med at Document er for ensidige eller harde så kan det være at det er realitetsorienteringen det er noe i veien med. Sjekk denne videoen fra en koranskole i Storbritannia – ikke Pakistan – og svar så på hvem det er som er på jordet. Vi er i ferd med å få samfunn hvor vi foretrekker å leve i uvitenhet om hva som skjer rundt oss. Statsfinansierte kringkastere ser ut til å ha det som oppgave.

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂