Nok en politimann er anklaget for å ha sodomisert en mann under arrestasjon. Den anmeldte sodomiseringen skal ha funnet sted i 2015. Den fornærmede part, Alexandre, sier at han ble voldtatt med en politibatong i oktober 2015. Den anklagede politimannen ble suspendert og sitter i varetekt.

Ifølge den medisinske rapporten fikk Alexandre et 1,5 cm sår i bakenden . Politimannen hevdet at han glapp batongen mens han forsøkte å få kontroll over den fulle arrestanten. I utgangspunktet var det ikke snakk om at batongbruken hadde vært av seksuell karakter, men nå er saken blitt aktualisert av Theo-saken og politimannen kan bli anklaget for voldtekt.

Ifølge Le Parisien så hadde politimannen brukt batongen da han forsøkte å få den arresterte inn i politibilen. Politimannen sier at han ga ham et dytt med batongen, men Alexandre sier nå at han ble voldtatt.

Alexandre forklarer at han hadde håndjern som låste armene bak ryggen og at da han så at setene var lagt ned i politibilen så nektet han å gå inn fordi han ikke var noen hund.

De to partene har ti dager på seg til å anke saken videre. Politimannens forsvarer sier at de vil anke og at denne saken ikke kan sammenlignes med Theos.

Alexandres advokat snakker med franske medier. Hun vil ha saken omgjort til voldtekt.

Alexandre snakker også med mediene, men han identitetsbeskyttes. Han sier at han ble sodomisert på samme måte som Theo.

Rundt 16.000 franske politimenn skades hvert år og over halvparten av disse skades under oppdrag.

Det er snart åpen krig mellom politiet og innvandrergjengene i forstedene. En farlig situasjon for alle parter.

Daily Mail  Le Parisien  L’Express