Nytt

En nattklubb er angrepet av terrorister i Istanbul. Minst 35 personer skal være drept og enda flere skadet. NTV television forteller at en person åpnet ild mot gjestene inne i nattklubben. Det skal ha vært 17.000 politi i Istanbul for å beskytte mot terrorangrep.

Tyrkiske NTV sier at det var to terrorister som angrep iført julenissekostymer og at de skjøt rundt seg. Man tror at den ene terroristen fremdeles befinner seg inne i nattklubben. Sikkerhetsstyrker har stormet nattklubben. Nattklubben Reina ligger på den europeiske siden av Istanbul og er populær blant fotballstjerner, kjendiser og turister.

Euronews skriver at terroristene skjøt mot politiet utenfor nattklubben før de banet seg inn og at en politimann også er drept. Flere av gjestene hoppet i sjøen for å komme seg unna og måtte reddes opp av vannet.

De to terroristene skal ha skreket på arabisk og skutt med kalasjnikover.

Video inne fra nattklubben:

istanbul5

istanbul3

 

istanbul2

 

ITV