Breitbart.com og Hillary Clintons kampanje hadde en felles interesse: Å stanse Marco Rubio. Derfor samarbeidet Breitbart med Clinton-provokatøren Aaron Black som ødela Rubios møter.

Disse oppsiktsvekkende opplysningene kommer frem i Politico.com.

Breitbart ønsket at Trump skulle vinne for enhver pris og de ønsket ikke at det republikanske establishment skulle få kontroll med nominasjonen. Derfor samarbeidet de med Aaron Black. Black har en fortid som organisator i Occupy Wall Street-bevegelsen. Den senere tid har han arbeidet for Democracy Partners, som har forsøkt å starte slåsskamper inne på Trumps møter.

He worked directly with Breitbart’s political team on the ground in the primary states to sabotage Marco Rubio & Ted Cruz, and elect Trump as nominee of [the Republican] party,” the source told POLITICO. “[Black] was coordinating with [Breitbart’s] top staff to rabble rouse against Rubio at rallies.» (It’s not clear what was done regarding Cruz and Breitbart says they never did cover Black’s activities against Cruz).

Breitbart har vært dedikerte Trump-supportere hele veien, men at de skulle støtte provokasjoner er både overraskende og skuffende.

Leder av Breitbart, Steven Bannon, leder Trumps kampanje.

Read more: http://www.politico.com/blogs/on-media/2016/10/breitbart-liberal-activist-230255#ixzz4O7eVPgK7
Follow us: @politico on Twitter | Politico on Facebook

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂