Frankrike har sagt at de vil jevne The Jungle med jorden. Campen er nå oppe i 10.000 personer og Calais er blitt et farlig sted, både for innbyggere, turister og trailersjåfører. Migrantenes desperasjon etter å komme seg videre til Storbritannia fra Frankrike gjør at de risikerer liv og lemmer. Og ikke minst utsetter de andre for fare med overfall på alt og alle som skal over kanalen med fergene. Storbritannia har sagt at alle barna i leiren som har slektninger i Storbritannia skal få asyl. Utvelgelsen er i gang – her er det kamp om plassen.

Frankrike har hele tiden lagt ansvaret for The Jungle på britene. De sier at Storbritannia er forlokkende med alle sine økonomiske goder og at det er derfor migrantene vil dit. For hvert år har leiren vokst og nå er det hele fullstendig ute av kontroll. Sky News sitt team ble angrepet av 25 menn da de ville lage reportasje fra leiren.

Kjendisbriter reiser på valfart til Calais og gråter sine tårer i The Jungle mens de sutrer over sine hardhjertede landsmenn. Sist ut var Lily Allen som beklaget på vegne av hele nasjonen. Hun møtte en tretten år gammel gutt som fortalte sin historie. Han vil til Birmingham for å gjenforenes med sin far som forlot moren og deres fire barn i Afghanistan for elleve år siden.

14351c5100000514-3840098-image-a-48_1476569219689

Ikke alle britene var like imponerte over at Lily Allen beklaget på deres vegne.

Det har vist seg at faren i Birmingham er en islamist som har fått permanent opphold i Storbritannia. Han «flyktet» fra Afghanistan, men reiste straks tilbake på et tre måneders besøk så snart han hadde fått oppholdstillatelse. Han rømte ikke fra Taliban, han var en ledende figur og støtte for en islamistisk krigsherre og var en offiser i dennes private hær.

396b5c3e00000578-3840098-image-a-44_1476568653277

The Mail on Sunday kunne avsløre at Hazrat Gul Sherin var av lederne i islamistgruppen Hezb-e Islami, ledet av the Butcher of Kabul, Gulbuddin Hekmatyar. Hazrat Gul Sherin har bodd 11 år i Storbritannia men kan knapt snakke et ord engelsk. Intervjuet skjer via en oversetter:

«I was not escaping the Taliban. I had been a commander for Gulbuddin Hekmatyar and the Hezb-e Islami for many years and was put in charge of the village of Shershia in Jalalabad. I had a profile then. Everyone was scared and could not say anything but when the Western-backed government took over from them, the villagers realised I had no power and turned on me and our house was shot at.»

 

Han betalte 60.000 kroner til smuglerne og kom seg til Storbritannia. Familien ble etterlatt til sin egen skjebne.

Sjarmerende. «De gode» er så lettlurte at det er skremmende. Champagnesosialistene bør holde seg hjemme i sin egen lille boble og ikke begi seg ut i den virkelige verden til de forstår hva som foregår.

Lettlurte er også de som tror at migrantene oppgir sin riktige alder. Akkurat som i Sverige har flere av disse barna antydninger til rynker. Men idag ble det da også avslørt at to tredjedeler av «migrantbarna» faktisk er voksne, ifølge dokumenter fra Innenriksdepartementet.

Nearly two-thirds of «child» refugees who officials questioned about their real age were found to be adults, Home Office documents show.

The Telegraph skriver:

In the year ending September 2015, 590 asylum applicants had their age disputed and of those, 574 recorded as having an age assessment. Of the 574 refugees checked, 371 were found to be adults.

Selv de frivillige hjelperne i Calais-leiren innrømmer at «barna» lyver om alderen. Men tannsjekk blir ikke utført fordi det kan virke «påtrengende». Påtrengende? Litt som disse migrantene som trenger seg på? Ja, det er godt at noen tar hensyn…

A Home Office spokesman admitted that routine medical tests, such as checking dental records, have not been carried out because it could be ‘intrusive’

397bdfae00000578-3847114-volunteers_in_the_jungle_camp_claim_that_the_child_migrants_arri-a-6_1476811674608

Vi håper at dette er en translatør.

Sverige har også litt erfaring med store barn som ankommer. Ingen har skostørrelse under 42?

14800850_10154058976905679_1598007555_n

The Telegraph   Daily Mail