Tavle

Oslos byråd har budsjettert 10 millioner kroner til Grønland. Regjeringen vil i neste års budsjett bevilge samme sum. Pengene skal brukes til å løfte Grønland. Multikulturen som av de fleste politikere lovprises, dominerer miljøet på Grønland. Aftenposten omtaler stedet som en multikulturell smeltedigel. Grønland er definitivt multikulturelt, men om det er en smeltedigel er en annen sak.

Narkotika og mye vold er stikkord for miljøet på Grønland. Politiet vil ikke si at det er svenske tilstander, men det ligner på situasjonen som var i svenske forsteder i en tidlig periode. I motsetning til Sverige og de fleste andre Vest-Europeiske byer, skal Oslo og Norge lykkes i den multikulturelle samfunnsutviklingen.

20 millioner norske kroner for å snu en negativ multikulturell trend på Grønland i Oslo, hvor troverdig er det? Stopp i innvandringen høres ut som et mer effektivt tiltak, men uansett hvor ille det blir kan vi nesten være sikre på en ting: multikultur er en styrke for Norge.

Onsdag kunne byrådet fortelle at Grønland/Vaterland får 10 millioner kroner i neste års budsjett. Pengene skal blant annet brukes for å unngå fremvekst av parallellsamfunn i området.

Dagen etter fikk Grønland enda en gladnyhet: Regjeringen vil bevilge 10 millioner til bydelen i neste års budsjett som legges frem om en uke.

—-

Jeg var på Grønland for en måned siden og fikk vite om alle utfordringene. Det er penger som vi la inn i statsbudsjettet helt på tampen fordi vi ønsker å komme i gang så fort som mulig. Nå har politiet sagt at det er ikke er svenske tilstander her, men problemene vi ser på Grønland er de samme man opplevde i Sverige i en tidlig fase. Derfor haster det å komme i gang, svarer Listhaug.

Aftenposten