Tavle

Venstres Abid Raja sier han føler vemmelse når han ser niqab på gaten, men noe forbud vil han ikke ha, heller ikke i skolen. Han mener myndighetene ikke har noe med å regulere hva folk skal ha på seg.

– Jeg mener vi politikere ikke bør blande oss bort i hva folk skal ha på seg. Jeg ser at debatten som raser i Norge nå er preget av følelser, og det ser ut som om vi går i retning av et populistisk forbud. Jeg ber Arbeiderpartiet tenke seg nøye om: Er det virkelig politikeres oppgave å regulere folks klesplagg, sier Raja tilVG.

Er ikke dette det samme som å kapitulere? Raja fikk noen ufyselige SMS’er etter at han flagget sin vemmelse ved synet av niqab. Han får ingen kred for at han likevel går mot forbud. Slik er kreftene som er for niqab og Raja vet utmerket godt at det bare blir flere og mer av dem. Er det defaitisme han står for?

http://www.aftenposten.no/norge/politikk/Raja-langet-ut-mot-nikab—ble-kalt-skittent-svin-og-forrader-605289b.html