Nytt

Arash Mahdavi har i en rekke videoer erklært sin bekymring for Norges fremtid. Han er imot islamiseringen som han ser rundt seg. Norske politikere er naive, sier han.

«Niqab og Burka representerer undertrykkelse og diskriminering», sier Mahdavi, som har startet en tverrpolitisk underskriftskampanje mot plaggene for å få til et offentlig forbud. Du kan skrive under på kampanjen hans her. Teksten lyder:

Tverrpolitisk ønske om forbud mot heldekkende hodeplagg som Niqab og Burka. Disse plaggene har en alvorlig diskriminerende og dobbelt betydning vi ser gradvis bli arbeidet inn i vårt land, og som på sikt vil gi ekstreme krefter en makt som kan være til fare for vårt demokrati. Vi ønsker totalforbud mot disse i offentlighet.

Her er en av Mahdavis videoer:

Mahdavi vil ikke at dette skal bli et vanlig syn i Norge:

Oslo sentrum.