Det finnes mange gode grunner til å gjøre narr av oss i Demokratene etter en turbulent vår, men vi er på god veg til å rydde opp. Vi får nye medlemmer daglig, og nå inviterer vi alle norske patrioter til å hjelpe oss å bygge et parti som setter Norge først.

Vi ønsker å snakke med de som er enige i oss i at vi må begrense asylinnvandring og migrasjon fra islamske kulturer så mye som mulig; vi ønsker å snakke med dem som vil kjempe for vårt dyrebare nasjonaldemokrati, mot antidemokratisk globalisme som vi ser mange eksempel på i EU strukturer. Vi er tydelige motstandere av EØS, Schengen, TiSA og TTIP som er direkte angrep på vår suvereinitet.

Men for at dere skal kunne stole på oss, må vi være ærlige på det som har skjedd. Som mange er kjent med var vi begeistret da Kim Steinar Kjærner-Strømberg ble medlem av partiet i oktober 2015. Dette var tilsynelatende en mann med en imponerende CV. Han var visstnok en internasjonal toppøkonom i investeringsbanken Goldman Sachs, og han gav inntrykk av at han hadde blitt tilbudt en stilling som rådgiver for John McCain.

Problemet med disse historiene er at de er 100 prosent bløff, og for tekniske bevis på dette kan artikkelen Fusk og intriger i Demokratene være nyttig å lese. I denne artikkelen finnes også bevis for at grove anonyme trusler mot medlemmer av Demokratene har blitt fremmet fra Kjærner-Strømbergs IP adresse.

Morgenbladet og andre medier har også skrevet mye om denne saken, men Kjærner-Strømberg har ikke svart på et eneste spørsmål fra journalister siden landsmøtet 17. april; når journalister har oppsøkt han hjemme, har han gjemt seg bak gardinene. Sentralstyret hadde også bedt om en forklaring, uten at den kom.

Derfor hadde vi ikke annet valg enn å kalle inn til et ekstraordinært landsmøte 18. juni, og Kjærner-Strømberg og hans allierte er ikke lenger en del av Demokratene. Det nye sentralstyret er registrert i Brønnøysund, og vi har full kontroll på våre hjemmesider, Facebook, inkludert alle fylkessider, Twitter og det nasjonale medlemsregisteret.

Riktignok har Kjærner-Strømberg anket denne saken til kommunaldepartementet, men dette er noe vi tar med knusende ro. Vi ser på dette som et siste desperat krumspring, og hvis Kjærner-Strømberg mot formodning skulle vinne, vil Demokratene ha mindre sjanse i 2017 enn en snøball i, ja du vet.

mavan.demokratene.formann

Jeg er stolt over at vi har en partileder som Makvan Kasheikal med oss. Sammen med en kløpper som Vidar Kleppe som partiets politiske nestleder, har vi et meget godt grunnlag. Makvan flyktet til Norge fra iransk Kurdistan som 12-åring, og sammen med sin familie kjempet de, og kjemper hver dag, mot det islamske regimet i Iran.

Selv om Makvan og hans familie er tydelige motstandere av islam, har vi hatt enkelte forvirrede sjeler som har trodd familien Kasheikal er muslimsk, kanskje på grunn av en mørkere hudfarge enn de etniske nordmenn? Demokratene kommer ikke til å bruke rase som et argument, og alle norske statsborgere er hjertelig velkomne som medlemmer hos oss hvis de er enige i vår politiske ideologi, og vi skiller tydelig mellom muslimer og islam.

Noe av det Makvan er meget dyktig på er å se hvor hans medarbeidere er dyktige. Derfor var jeg glad for at han tok initiativ til at jeg skulle bli Demokratenes utenrikskoordinator. Han visste at jeg hadde kunnskaper og interesse for utenrikspolitikk, og nå ønsker jeg å vise nordmenn at vi er en del av en større europeisk familie. Vi ønsker å bli inspirert av nasjonalkonservative partier som Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti, Alternative für Deutschland, PVV og Gert Wilders, UKIP, Front National og det østerikske frihetspartiet FPÖ.

 

HC Strache Kristian Kahrs

Og når det gjelder FPÖ, holdt jeg en tale i Wien for partilederen Heinz Christian Strache i 2012, og jeg sammenlignet han med hvordan den ottomanske invasjonen ble stoppet ved Wiens porter i 1683, og jeg sa at nå skal FPÖ stoppe den islamske invasjonen av migranter. «HC, du blir Østerikes neste kansler,» sa jeg.

Nå har ikke HC blitt kansler ennå, men 2. oktober er det faktisk en mulighet for at vi får Europas første nasjonalkonservative president. Norbert Hofer har gode muligheter til å bli Østerikes president, og vi er inviterte for å lære av FPÖ.

Men når det gjelder den politiske situasjonen i Norge er problemet at det finnes alt for mange små grupper som ønsker å være et samlende nasjonalkonserativt alternativ, men hvis vi skal ha noen sjanse i 2017 må vi samarbeide.

Vi inviterer derfor grupper som ønsker å være nasjonalkonserative alternativ om å samarbeide med oss i stedet for å streve med å samle 5000 underskrifter for å kunne stille med lister. Hvis det er mulig i andre land, burde vi også greie å få til samling også i Norge. Vi håper derfor Kystpartiet vil være positive til samarbeid, og vi ønsker også å ha gode samtaler med grupper som Norgespartiet, Selvstendighetspartiet og andre patrioter som vil endre Norge.

Og selv om vi som et politisk parti aldri vil bli like godt besøkt som document.no, er alle artikler på demokratene.no åpne for kommentarer for de med Disqus-bruker. Vi ønsker å være et parti som tar kommentarfeltfolket på alvor!