En mann har drept en kvinne og skadet to andre med en machete i sentrum av Reutlingen, som ligger litt sør for Stuttgart i den tyske delstaten Baden-Württemberg.

Machete

 

Mannen er blitt arrestert, skriver Bild. Motiv og bakgrunn er uklare, skriver Frankfurter Allgemeine. I følge Süddeutsche Zeitung fant det sted en krangel før ugjerningen.

Mannen opererte alene, men mange mennesker flyktet fra åstedet i panikk.

reutlingen-gjerningsmann

Bild legger til at offeret, som var gravid, skal ha arbeidet i et kebabutsalg på Listplatz. Et øyenvitne sier at mannen var full av raseri, og at han sågar løp etter en politibil. Føreren av en BMW gav gass og kjørte på mannen, som falt ned og ble liggende.

Frankfurter Allgemeine legger til at morderen er en 21 år gammel asylsøker fra Syria som var kjent for politiet – på grunn av voldsforbrytelser, skriver Focus.

I disse tider er episoden nærmest dømt til å bli lagret som hverdagskriminalitet i det ultrakorte minnet over regnvær og annet man ikke kan gjøre noe med, for siden å bli glemt helt.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂