Foto: Sebastian Schmitz / lokalo.de / AP / NTB.

En bilfører er arrestert av tysk politi etter å ha kjørt gjennom et fotgjengerområde i Trier i Tyskland, der han drepte to mennesker og skadet flere andre.

Det melder den regionale tyske allmennkringkasteren Südwestrundfunk (SWR).

Bakgrunnen for påkjørslene, som skjedde med en terrengbil i 14-tiden, er enn så lenge uklar, skriver SWR, men bilføreren skal ha kjørt på folk med hensikt. Mennesker fløy gjennom luften, forteller øyenvitner.

Ifølge Frankfurter Allgemeine skal en Range Rover ha kjørt i 70 kilometer i timen sentralt i Trier, blant annet gjennom gågaten Simeonstraße i nærheten av Porta Nigra.

Polititalsmann Uwe Konz sier til Bild at det er for tidlig å si om det som har skjedd, er terror eller noe annet. Bilførere er 51 år gammel og fra stedet, skriver politiet på Twitter.

Politiet i Trier, som ligger i den sørvestlige regionen Rheinland-Pfalz, ber folk om å holde seg borte fra stedet.

Bild skrev på et tidspunkt at bilføreren skal ha vært en kvinne, men politiet kunngjorde kl. 15:27 at det dreier seg om en mann.

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂