En imam i Iran kan fortelle oss hvorfor elvene tørker inn nå på sommeren. Det er kvinnenes feil. Eller rettere sagt: usømmelige kvinner som ikke vil kle seg slik som fromme muslimske kvinner burde! Seyyed Youssef Tabatabi-nejad mener at iranske kvinner som tar på seg vestlige klær skaper lokale miljøproblemer (ojsann, her har De Grønne noe å lære når det gjelder argumentasjon). Imamen krever at moralpolitiet settes inn for å blitt kvitt elvetørken. Bare man får tredd på kvinnene tettsittende hijaber og burkaer så vil atter vannet flomme i uttørkede elveleiene.

“My office has received photos of women next to the dry Zayandeh-rud River pictured as if they are in Europe. It is these sorts of acts that cause the river to dry up even further,” ISNA News Agency reported.

“I tell the Communications Ministry to clamp down on the instigators of the networks encouraging immodesty. If you don’t do so, then you will have failed to carry out your duty. The Communications Ministry can discover and suffocate these individuals.

Ja, vestligkledte kvinner har bestandig skapt tørke. Et velkjent problem. Skjønt det er ikke så mange elver som tørker inn i Europa, så den usømmelige kraften må være så sterk at den tørker ut elvene på andre kontinenter! Vår ubetenksomme påkledning er nok skyld i både tørkekatastrofer i Afrika, innskrumpende innsjøer og ikke minst: uttørking av elvene i Iran. Akk ja, og her er vi fullstendig intetanende om at vår makt og kraft har vært mer ødeleggende enn langdistanseraketter.

Jammen godt at vi har imamer som kan få ordnet opp i verdens miljøproblemer! Al Gore: Her har du en helt ny ressurs som tenker «utenfor boksen».

iran-dress-hijab-police

De troende vet hvem som har skylden. Du vil vel ikke at barna skal dø av tørst? Kle på deg!

Har noen tipset Seyyed Youssef Tabatabi-nejad om kvinnene som barberer av seg håret for å slippe hijab og moralpoliti?

De er vel skyldige i global oppvarming. Minst.

The Independent

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂