British Airways har redesignet sine uniformer med det formålet å representere Storbritannia slik det er i dag. For dem som ikke gidder å lese mellom linjene, betyr det i klartekst woke og islamvennlig. To ideologier som går hånd i hånd for globalistene, som ikke ser at islam aldri vil underlegge seg noe som helst av woke-eventyret.

I en promoteringsvideo for British Airways forklarer designeren Ozwald Boateng at utgangspunktet hans var «hva betyr det å være britisk i dag?» og at han har lyttet til dem som arbeider i selskapet. Det var kanskje noen helt spesielt utvalgte personer? På Boatengs egen webside finnes det ikke hvite mennesker. Dette er den nye definisjonen av «inkluderende».
Som alltid skal det vises frem kvinnelige piloter. Til tross for at det bare er 200 av de 3500 pilotene i British Airways som er kvinner (under 6 prosent).

Resultatet av det nye designet er gørrkjedelige og intetsigende uniformer med hijab-valg. Et av alternativene er en jumpsuit! Den blir nok en vinner når de ansatte skal inn på trange toaletter og må kle av seg hele stasen!

Til venstre ser vi en jumpsuit, som passer best for kabinansatte med veletablert selskapsblære. Og til høyre en vaktmesterfrakk med dårlig snitt og tilhørende hijab. Anklene er kanskje litt vel synlige og hælene litt for høye?

Emirates vil ikke tillate hijab for sine kabinansatte. De velger å skjule sin islamske identitet ved å ansette pene damer som ikke bruker hijab. (De ser faktisk slik ut, jeg ser dem på Manchester flyplass omtrent hver måned).

 

Dagens uniformer i British Airways er avleggs, mener selskapet:

Det spørs vel om de ansatte mener at fornyelsen er av det gode.

Kommentarfeltet på YouTube var ikke nådig:

Den gamle (nåværende) uniformen var mye bedre enn denne nye versjonen. BA-mannskapet skilte seg ut. Nå med denne nye uniformen vil de drukne i mengden. Det ser ut som et hvilket som helst annet flyselskap. Noen ganger fungerer tradisjonen. Fra en som pleide å bruke BA-mannskapsuniformen, var jeg alltid stolt av å ta den på meg, med den nye … nei. Så mye mer kunne vært gjort. Skuffende, egentlig.

Jeg kan ikke tro at BA (British Airways, red.mrk.) faktisk har betalt for dette. Jeg vet ikke hvordan noen kan ha det bra med seg selv i potetsekk.

Som en relativt ung, ikke-hvit fast reisende med BA, er jeg sjokkert og forferdet over den skamløse stilen på denne kampanjen for å «redefinere hva det er å være britisk». Siden når har en hijab hatt noe med å være britisk å gjøre? Hvilken arroganse må ha vært nødvendig for å erstatte stilig tradisjon med Ozwalds kastrerte woke-look!

En nær venn er kaptein i British Airways. Han fikk nylig beskjed om at det var slutt på å ønske velkommen med «ladies and gentlemen» fra cockpiten. På spørsmål om hva de skulle bruke som alternativ, ble det fra ledelsen foreslått: «hello everyone …» (hei, alle sammen …). Omtrent som om man presenterer et barneprogram på tv. Min kaptein-venn pensjonerer seg til neste år, og det er han glad for, sier han.

Margaret Thatcher må snu seg i graven. Vi husker for flere år tilbake da British Airways ville fjerne det britiske flagget fra haleroret. Ved selve lanseringen av de nye moderne halerorene i Blackpool i 1997 tok en besluttsom Thatcher fram et lommetørkle som hun dekket det nye designet med. Margaret Thatcher forsto hva det er å være britisk:
«We fly the British flag, not these awful things you are putting on tails» (vi flyr det britiske flagget, ikke disse skrekkelige tingene dere setter på haleroret).

I vår nye woke-tid kappes det om å være mest mulig inkluderende. Til det punktet hvor mange føler seg direkte ekskludert, både fra selskapene og deres politiske agenda.

Hvor mange tror at kvinner i muslimske land som tvinges til å bære hijab ser på dette som et positivt bidrag der de sliter med å komme seg ut av islams klør og beinharde sharia-lover? De må gråte fortvilede tårer av hvordan Vesten blir lurt til å tro at dette er fremskritt.

 

 

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.