Hamar Arbeiderblad bruker lørdagens forside til å fortelle leserne om seks rumenere som har fremstått som tiggere, men som har bedrevet salg av narkotiske piller. Avisen fremstår for det meste som en svoren tilhenger av multikultur og ser ofte problemer med nordmenns skepsis mot de(t) fremmede. Stadig vekk blir Hedmarkens største avis innhentet av en virkelighet som er langt fra rosenrød. Utenlandske bander er stadig på farten og mistenkes for å raide utstyr fra folks biler, det stjeles diesel og store  annleggsmaskiner. Denne gangen handler det altså om seks rumenske tiggere som ikke er tiggere. De har drevet salg av narkotiske piller.

Det opplyses om at gjengen ble pågrepet torsdag. En av personene har allerede fått sin dom og blir sendt ut av landet. En kvinne er allerede sendt ut. De fire siste er løslatt. På den måten blir kanskje etterspørselen etter narkotiske piller fortsatt dekket?

Atikkelen er ikke på nettsiden h-a.no i skrivende stund.

2016-06-04 07.39.32

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂