Tavle

Nylig fant det sted et drap på Ammerud i Groruddalen. Offeret ble partert og deler av liket ble funnet like ved Ammerud skole i skoletiden. Den lokale avisen Akers Avis Groruddalen har ikke laget noen stor sak ut av set bestialske drapet, men har derimot laget en stor sak ut av hvor flott skolen takler et slikt bestialsk drap i nabolaget. Rektoren på skolen se drapet som en lærerik hendelse.

Det er mye nytt som skal læres i Det nye Norge.

Hele lokalmiljøet var rystet etter at politiet fredag slo full drapsalarm på Ammerud. I ettertid har Ammerud skole fått mye ros for hvordan de håndterte situasjonen.

—-

Fredag ble elevene på Ammerud skole holdt inne i sine klasserom mens politiet etterforsket en drapssak i nærmiljøet. Rektor Kiet Minh Dang velger å se på den tragiske hendelsen som noe skolen kan ta lærdom av.

groruddalen.no

Dagbladet