Innenriks

I den politisk korrekte verden er det ikke greit å være bekymret for sine barns fremtid når det er multikultur det er snakk om. Folkevandringer og nye kulturer skal Europa ta i mot med glede og åpne armer. Jenter blir trakassert, kriminaliteten øker og områder utenfor myndighetenes kontroll vokser frem. Den negative utviklingen til tross, dette vil gå seg til. På sikt vil alt bli bra. Av store forskjeller skal det nye fellesskapet skapes. Flyktningene står klare til å innta Europa i 2016. Terrorister kan følge med på lasset, men det fikser vi, Europa er tross alt en trygg plett på jorden.

Aftenpostens største bekymring akkurat nå blir synliggjort på forsiden i dag, skuddårsdagen. Hva er vel trakasseringer, terror, jødehat og kvinneundertrykkelse stilt opp mot skisportens tragiske antatte død en gang innen vi når år 2050?

2016-02-29 16.05.25