Jonas Gahr Støre lover at Arbeiderpartiet skal ordne opp i kommunenes integreringarbeid. Etter rundt 40 år med vanskelig integrerbare kulturer har Norge ikke lykkes. Ingen andre vestlige land har heller lykkes.

Nå skal Jonas Gahr Støres mannskap lage vei i vellinga.

Han sa at Norge har en formidabel integreringsjobb, og at Ap skal utvikle en dreiebok for hvordan kommunene skal drive god integeringspolitikk.Dagbladet

For oss som har fulgt Jonas Gahr Støre en tid er det forunderlig at han selv ser at Norge har utfordringer når det gjelder integrering. For ganske nøyaktig fem år siden mente han at barn som ikke vokste opp på Furuset ville påføres handikap på grunn av manglende mangfold.

Da utenriksminister Jonas Gahr Støre gjestet Furuset under FN-dagen benyttet han anledningen til å rose mangfoldet i området.

Mennesker som vokser opp uten mangfold får et varig handikap når de skal ut og møte en mangfoldig verden i ettertid, sier Jonas Gahr Støre.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂