Nytt

To ranere iført burka stjal penger og smykker til en verdi av 750.000 kroner fra en pantesjappe i London. De ble tatt fordi de ikke «gikk som kvinner». Michael Lindo og Aaron Dumetz truet de to kvinnelige ansatte med et replikavåpen før de forsvant med penger og smykker.

burkaranere

Ranere uten «the female touch» – ikke helt Mrs Doubtfire

2BBC267800000578-3214207-image-m-106_1440766613052

Ikke feminine nok i ganglaget og ellers også ganske storvokste med en iøynefallende skostørrelse.

Ubevæpnet politi løp etter og taklet dem uten å vite om våpenet ranere hadde var ekte eller ikke.

Investigating officer DS Gary Ferguson of The Flying Squad, East London Branch, said: ‘On behalf of Met’s Flying Squad I would like to thank the local Lambeth Police officers, who bravely followed the two robbers from the scene and tackled them, despite not knowing at that time if the firearm used on the robbery was real or not.

I Norge er maks strafferamme for grovt ran (§ 268) 12 år med mindre ranet medfører død eller betydelig personskade (da opptil 21 år).
Daily Mail