En person kom inn i butikken og forsøkte å true til seg penger med et våpen, sier operasjonsleder Anne Meyer. Politiet i arbeid etter ranet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Politiet har pågrepet en mann etter det væpnede ranet mot en dagligvarebutikk i Sandefjord onsdag ettermiddag. Ingen kom til skade under ranet.

Mannen som er mistenkt for ranet, ble pågrepet i Sandefjord sentrum ved 18.45-tiden, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiet har ingen andre mistenkte i saken.

Ranet skjedde like før klokka 13 onsdag.

Ifølge operasjonsleder Anne Meyer skal mannen skal ha forsøkt å true til seg penger. Det er ikke kjent hva slags våpen vedkommende hadde.

En butikkmedarbeider opplyser til Sandefjords Blad at raneren fikk med seg penger fra tippekassa, men at beløpet er ukjent.

Onsdag ettermiddag pågikk det en politiaksjon på Framnes, sørøst for Sandefjord sentrum. Ifølge lokalavisa var aksjonen knyttet til ranet, men politiet har ikke bekreftet dette.

 

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂