Skyting i gatene og håndgranater som kastes inn i leiligheter og under biler skal lokke enda flere nasjonaliteter til Malmö. I 2016 er målsettingen at det skal finnes bosatte i Malmö fra alle 193 FN registrerte nasjoner. Det er kun 24 som mangler.

Little Big Malmö är initiativet som vill göra Malmö till världens mest internationella stad. Enligt stiftelsen finns idag 179 nationaliteter representerade i Malmö, varav 169 är FN-nationer. Målet är att det under 2016 ska finnas invånare från alla 193 länder som är medlemmar i FN. Allt som fattas är 24 personer.

Håndgranater og skarpladde skytevåpen i aktiv bruk i byens sentrum er muligens en del av den fantastiske kulturen som nevnes. Hvordan skal Liseberg og Astrid Lindgrens värld hamle opp  med fantastiske Malmö og kulturen der?

– Vi vill visa världen vilken fantastisk kultur och vilka fantastiska bolag det finns här, sade initiativtagaren Finnur Sverrisson till 8till5.

 

8till15.se (en del av Sydsvenskan.se)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂