Nytt

En ung muslimsk jente fra Oslo som kaller seg Hamidah Amatullah skriver på sin åpne Facebook-side at hun begynner å jobbe i Linjen Barnehage på Haugenstua i Oslo mandag 17. august. Linjen Barnehage er en kommunal barnehage i Groruddalen med 51 barn i alderen 1-6 år. Her er det all grunn til bekymring.

Amatullah coverbilde

Hun har flere misjonerende selvlagde videoer på sin Facebook-side og er en av The Sisters. The Sisters er jentene som promoterer burka og nikab i Norge. I tillegg har hun dette flagget som et tidligere profilbilde fra mai i år (vi har fjernet alle andre navn og «likes»):

Amatullah IS bilde UTEN likes

Ser flagget kjent ut, synes du? Det er sikkert fordi det er IS-flagget. Her fra IS’ hitliste:

2B4E76DF00000578-3195139-image-a-42_1439393851987

 

Da en bil ble observert i Oslo med flagget viftende, bekreftet terrorforsker Magnus Ranstorp til VG, at flagget sender et tydelig budskap:

– Det er IS-flagget. For alle moderate muslimer symboliserer flagget militant islamisme. Og det er synonymt med det ekstreme islam. Dette brukes for å provosere, skape hat og konfrontasjon, sier han til VG.

Facebook-profilen Hamidah Amatullah (neppe hennes virkelig navn) er veldig opptatt av døden og har dedikert en hel video på Facebook hvor hun snakker om dette. Dette er altså en ung jente som sier hun skal begynne å jobbe med små barn mellom ett og seks år på en barnehage i Oslo.

hovedbilde.jpg (width940)

Linjen barnehage på Haugenstua i Groruddalen. Vet de hvem de ansetter? 

 

Amatullah

Dagens multikulturelle barnehageassistenter – huttemegtu!

Om Linjen Barnehage leser vi på Oslo Kommunes webside:
Vår visjon er lek, latter, likeverd og læring og vi legger vekt på, toleranse, respekt og likeverd i et åpent aksepterende miljø, preget av spontanitet og glede, hvor hver enkelt blir sett og hørt og opplever seg som en del av fellesskapet.
Da er det kanskje ikke så nøye om man ikke kan se barnehageassistenten? Eller om de ansatte synes at døden er livets sentrum? Det er vel tross alt blitt en del av det nye fellesskapet? Lek, latter og glede er bra, men i små porsjoner?

 

Islamkritikere blir ansett som noe farlige greier – men dødens heiagjeng, de skal vi la de minste barna tilbringe hele dagen med!
Frp sa i 2011 at de ville forby niqab på barnehageansatte. Hele 92% av leserne mente at det burde bli ulovlig i Norge. Niqab og burka er forbudt i skolen, men ikke i barnehagene.

 

En oppfordring til våre lesere: Tenk over hva dere skriver hvis dere kommenterer denne saken. Og for all del, vennligst AVSTÅ fra å kontakte den omtalte personen direkte. Hets er hets, uansett hvem det er snakk om.