Nytt

IS hevder de har hacket personlig informasjon tilhørende hundrevis av militære, politikere og diplomater som de har offentliggjort på nettet i en hitliste. 1400 navngitte personer med privat kontaktinfo skal befinne seg på hitlisten.

I en advarsel til de som navngitte skriver IS:

«Vit at vi er tilstede i deres emailer og IT-systemer og følger dere nøye, vi har navn og adresser, vi kjenner deres emailer og sosiale mediakontoer.»

«Vi trekker ut konfidensielle data og overfører informasjon om dere til khilafahs soldater, som snart vil, med Allahs vilje, ramme dere i deres egne land».

(Khilafah er navnet på islams politiske system).

2B4E76DF00000578-3195139-image-a-42_1439393851987

Listen skal innseholde navn på ansatte i den britiske utenrikstjenesten og til og med en kommuneansatt, ifølge Sky News. Videre inneholder listen navn og personlige data på amerikanske og australske utenriksansatte.

Den britiske jihadisten Junaid Hussain, som befinner seg i Syria, delte listen på Twitter.

 

A message at the top of the spreadsheet says: «O Crusaders, as you continue your aggression towards the Islamic State and your bombing campaign against the Muslims, know that we are in your emails and computer systems, watching and recording your every move.

«We have your names and addresses, we are in your emails and social media accounts, we are extracting confidential data and passing on your personal information to the soldiers of the khilafah, who soon with the permission of Allah will strike at your necks in your own lands.

«So wait, we too are waiting.»

Sky News  Daily Mail