På lørdag avholdt Pegida en demonstrasjon i den lille tyske byen Wuppertal. Demonstrasjonen ble ledet av Lutz Bachmann. Det ble anslått at antallet demonstranter var rundt 800. Det skal mye til før politiet ikke godkjenner demonstrasjoner i Tyskland. Vanligvis møtes Pegida-demonstranter av venstreekstremister, anarkister og ikke minst velmenende multikulturister. Men denne gangen samlet salafistene seg til egen demonstrasjon.

0,,18316811_401,00

Salafist-flagget til høyre brukes også av al-Qaida. Det er forløperen til IS-flagg.

Det var ikke så mange av dem riktignok, men det er nytt at de samles som en egen gruppe for å demonstrere. Både Pegida- og salafist-demoene havnet i håndgemeng med politiet. Hele 1000 politi måtte til for å holde ro og orden.

I mellomtiden samlet en tredje demonstrasjon seg til tog: Multikulturistene.

0,,18316772_401,00

Siste nytt på tog-fronten: Ballongtog. 

Multikulturistene synes at det er best om alle kan være venner og leke pent. For vi er jo så «liiike» alle sammen. Det er nesten som når man blir forelsket og bare finner ting ved hverandre som man har felles. Senere oppdager man at det ikke var nok at begge likte å reise til syden og høre på Oasis og at det istedet kom frem store forskjeller i synet på f.eks barneoppdragelse. Verdigrunnlaget er alfa og omega, ikke bare i kjernefamilien, men for hele samfunnet. Det tvinger seg frem uansett hvor mye man forsøker å kontrollere det.

I Europa vil vi se en gradvis splittelse av befolkningen i de tre gruppene. Og legg gjerne til en fjerde; muslimer som hater islamister men som fremdeles ikke kan finne seg helt til rette med å leve med et vestlig verdigrunnlag. De er tatt under vingen av multikulturistene, men hvor komfortable er de egentlig der?

Deutche Welle

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂