Tredje utgave av tidsskriftet, «Brorskapet», er i hyllene hos Narvesens 50 største utsalgssteder.

Løp og kjøp. Med tanke på hvor mange av «Brorskapet» som plutselig er blitt «Charlie» – og hvem vet, kanskje også «Vilks» og «Document» på kjøpet – er det bare å stille seg i kø.

forsidetegning-document-3

Hos Narvesen er det mulig å gå inn og sjekke hvilke kiosker som fører Document. Klikk her. Bladet vil være i salg hos Narvesen til 26. mars, etter denne datoen kan man enten be en bokhandel bestille det eller bestille direkte fra Document.

Mvh.

Redaksjonen

P.S. Ett av kapitlene i tidsskriftet heter «Ytringsfrihet / Lars Vilks / Venstresiden mistet toget». Den siste tiden har endel av de 22 gruppene som protesterte mot Vilks «naziforedrag» på Deichman for ti uker siden vært travelt opptatt med å slette sine elektroniske spor; til disse NGOene: slapp av! Vi har forlengst sikret oss bevismaterialet. Så kan dere jo lure på hva vårt neste tidsskrift skal omhandle.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.