Nytt

Innvandringsdebatten har nådd kokepunktet i Drammens bystyre. Frp lanserte tirsdag kveld forslaget om å si nei til flere flyktninger. Dette falt de andre partiene tungt for brystet, her skal alt ofres må vite!

Ulla Nordgarden fra Venstre klemte til:

– Men jeg er villig til å ofre trygghet og velferd, for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra. Når millioner av mennesker er på flukt, er 130 flyktninger et mikroskopisk tall, sa Ulla Nordgarden.

Ulla Nordgarden
Hvor mange av de flyktende millionene vil Ulla Nordgarden ta imot hjemme hos seg?

Det er ingen i Norge som går i pluss, vi kommer ut på minussiden alle som en, sa hun i sitt første innlegg.

De gidder ikke lenger engang å late som om innvandring er lønnsomt. Alle vet at det er dyrt, men det skal ikke stoppe dem! 

Frps Jon Helgheim ville ta ansvar for kostnadsnivået:

– Frp kan ikke være så uansvarlige at vi ikke prøver å stoppe dette, sa Helgheim og mente det er rart at i alle andre sammenhenger er det spørsmål om hva ting koster, bare ikke når det er snakk om å ta imot flyktninger. Da er kommunen ifølge Frp-lederen helt ukritiske.

Men Ulla hadde fått vann på mølla. Hun tordnet fra talerstolen:

Ja, jeg vet at kaka i bursdagsselskapet skal deles på flere. Og ja, jeg vet at det blir mer penger til barnevern, lærere i skolen. Vi i Venstre har ingen naiv forestilling om at integreringen i Drammen fungerer eller kommer til å fungere, sa hun og var klar på at flyktningemottak innebærer mer vold, mer barnevern og andre kommunale tjenester.

Kudos til Drammens Tidende.