Sakset/Fra hofta

Britisk politikk halter videre. Labour som nå burde gjøre seg klar til å overta ledelsen frem til neste års parlamentsvalg roter og rører som aldri før. Ed Miliband greier fremdeles ikke å vinne velgernes gunst. Jeremy Paxman sa på sin siste arbeidsdag i BBC Newsnight at Miliband ‘has about as much appeal as a flatulent dog in a lift’. (flatulent – prompende)

Selv The Guardian har kalt ham “the walking dead”.

En av Ed Milibands partifeller sa til The Independent:

«Miliband has got to go. He’s damaged goods, he’s not a prime minister. It’s not just that he’s odd-looking and is a bit weird; it’s that this impression is now embedded. It’s not just him; his backroom team are diabolically bad. If the party doesn’t wake up and smell the coffee, we will be staring at defeat when there are all the ingredients for us to win.»

Ed Miliband er blitt en vits. Selv datteren min på 17 og hennes venner ler av alle bildene og vitsene som legges ut på internet. https://twitter.com/OddMiliband

kLy3QGAY_400x400

En PR-gurus mareritt

 

article-2595811-1CCC171300000578-191_296x412

The Guardian gjør hva de kan, men det er nytteløst.

Washington Post spør: «Is Ed Miliband too ‘weird’ to be British prime minister?»

Labourpolitiker Chuka Umunna forsøkte seg søndag å avlede oppmerksomheten bort fra Ed Miliband og Labour ved å si at Ukip-velgere ikke var i stand til å utføre enkle dataoppgaver, som å sende email. Dette utløste umiddelbart en stor emailkampanje mot den godeste arrogante Umunna, som sikkert trenger ny emailadresse.

Chuka_Umunna_2251027b

 Selvgodhet er ingen vinner – selv ikke i desperasjonens øyeblikk

En 17-årig “kipper” skriver:  “As your Staff members in the Labour Party cannot perform simple tasks such as brief you for live TV (Ed Miliband kunne ikke navnet på den lokale Labour-kandidaten), allow me to help you out a bit here.

“I think it is important for you to know that Nigel Farage has more than 70,000 Twitter followers than yourself, that Ukips Facebook page has more likes than Labour (approaching 250,000) and we have the fastest growing Youth Wing in the country.”

Labour burde vinne parlamentsvalget til neste år, men det britiske folket ønsker ikke Ed Miliband som statsminister. Vinner Labour, så blir det på tross av Ed Miliband, og fordi Ukip har tatt velgere fra de konservative.

Nick Clegg har ingen hørt eller sett noe til siden EU-katastrofevalget (ihvertfall for Liberaldemokratene). I sin higen etter regjeringsmakt ble alle prinsipper og løfter kastet på dør og prisen de må betale er at partiet mer eller mindre blir utradert så fort velgerne får sjansen.

Frp burde ta lærdom her. De er på god vei til å gjøre samme feilen.

20131204-134951

Æsj, disse dumme velgerne som ikke skjønner hvor flinke og snille vi er…

Fanesaker som «ja til EU» viser at Liberaldemokratene er i utakt med folket. Liberaldemokratene vil at alle skal ha det bedre, på alle mulige måter, men greier ikke å omsette dette i realpolitikk.

David Cameron er for tiden fryktelig opptatt med å hindre at Jean-Claude Juncker blir ny president i EU. Ett land er ikke lenger nok for et veto. Han trenger hjelp fra Italia etter at alle de andre som tidligere mumlet om at de heller ikke ville ha Juncker har samlet seg bak Fru Merkel. Juncker er så svak at han enkelt kan ledes, er det visst det beste som kan sies om ham.

4429791_3_485a_david-cameron-et-jean-claude-juncker-le-22_40d3084ada4fe1c3a69a144dd6fc683f

Italia var ikke mye til hjelp for England under VM: “What have the Romans ever done for us”? spurte Gary Lineker i kjent Monty Python stil etter at Italia tapte sin kamp mot Costa Rica som dermed sendte Englands spillere slukøret hjem.

Så spørs det da, om ikke også David Cameron også blir sendt hjem, danket ut av EU-turneringen. Han har lagt mye personlig prestisje i å stanse føderalisten Juncker. Vel, vel, slik det ser ut nå så kommer Storbritannia til å forlate EU i 2017, hvis det blir en EU-avstemning, vel å merke. Matthew Parris i The Times har endelig også kommet til den beslutningen.

Utenriksminister William Hague argumenterer for «tettere bånd» med Iran og vil gjenåpne ambassaden i Teheran. Dette er ikke engang å velge det minste av to onder. Hva i all verden er det han tenker på?

William Hague, Angelina Jolie, Brad Pitt

Herr Hague klarte i det minste å unngå å ta en «selfie».

Nigel Farage og Ukip har for tiden fått en kjærkommen pause fra medias flammende tastaturer.

Bring back «Spitting image»!