Idag samler Nigel Farage troppene av hva han kaller «The People’s Army» i den gamle kullgruvebyen Doncaster nord i England, et drøyt steinkast fra Rotherham og Sheffield.

Doncaster er selvfølgelig ikke tilfeldig valgt. Valgkretsen har tre parlamentsmedlemmer som alle er fra Labour og én av disse er Ed Miliband. Nigel Farages strategi er tydeligvis å gå rett til hjertet av Labour.

«The north has become a one-party state,» Mr Farage told the Telegraph last night, as he looked out from the Royal Box over the track of Doncaster Racecourse, where the party is gathered.

«That turns to complacency, and then to corruption. It started with Donnygate [a local government bribery scandal in the nineties] and ends with grooming. People then say it’s not political. Really?»

farage_2938246c

 Farage gir de konservative en pause og jakter på Labour-velgere

Ukips valgløfter:

  • Garantert jobb i politiet eller grensekontrollen for veteraner fra det militære
  • Forlenget åpningstid for legekontorer
  • Slutt på PFI (Private Finance Initiative) for helsesektoren (private investorer finansierer og bygger og leaser så tilbake til det offentlige som kneler under de årlige regningene på flere milliarder pund)
  • Lavere og flatere skatter
  • Barnetrygd kun for de to første barna
  • Ingen stønader til innvandrere før de har vært bosatt i landet i fem år

I de lokale valgene i mai var det i Doncaster nesten like mange som stemte Ukip som Labour. Doncaster har samme problemer som Rotherham og Sheffield med segregert innvandring, sex-grooming og en hundreårslang tradisjon med Labour-styre som har tatt velgerne for gitt altfor lenge.

Doncaster er overmoden for en Ukip-overtakelse.

The Telegraph

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂